icon-balloon Nacht van De Kringloopwinkel op 10 november: feestje en late night shopping in uniek decor

Persbericht
Persberichttekst

Op vrijdag 10 november vindt de eerste Nacht van De Kringloopwinkel plaats. Deze unieke combinatie van late night shopping en een zot feestje vindt plaats in de kringloopwinkel van Kortrijk. In ruil voor gratis toegang wacht er de bezoekers een avond vol muziek, make up, drag queens en massa’s coole spullen.

De Nacht van De Kringloopwinkel kadert in het initiatief van de koepel van Vlaamse kringwinkels om een jonger publiek op een originele manier kennis te laten maken met wat de kringloopwinkels te bieden hebben. In acht Vlaamse steden – hoofdzakelijk centrumsteden met een studentenpubliek – vindt dit evenement plaats.

In het werkingsgebied van De Kringloopwinkel is dat de kringloopwinkel in Kortrijk. Om 20u gaan de deuren open voor een late night shopping én kitscherig feestje. In het winkelaanbod vind je uitzonderlijk veel spullen voor elk (kot)feestje onder vrienden.

Daarnaast wordt een deel van de winkelruimte omgetoverd tot fuifvloer. Dj’s Vetz en 2kg hoofdvlees – wereldberoemd in Kortrijk – zorgen voor de juiste beats. Om echt in de sfeer te komen, mag er natuurlijk wat extra glamour & glitter bij. Zo kan je ter plaatse je gratis feestoutfit en -accessoires uitkiezen en kan je terecht bij make up artieste Bodypaint by Ellen. Zij is sinds enkele jaren vaste gast op oa Tomorrowland en andere grote festivals,  waar ze als make-up artieste de gezichten en lichamen van festivalgangers beschildert. De drag queens van Chatteloe (www.chatteloe.be) garanderen dat het nooit saai wordt.

De Nacht van De Kringloopwinkel loopt op vrijdag 10 november van 20u – 01u in De Kringloopwinkel van Kortrijk – Gentsesteenweg 176. Toegang is gratis. Registreren bij voorkeur vooraf op www.nachtvandekringwinkel.be of ter plaatse aan de ingang.

Maar info bij Jo Vanackere – jo.vanackere@deltagroep.be – 0497/522556

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Jo Vanackere
E-mail
jo.vanackere@deltagroep.be
Organisatie
De Kringloopwinkel Deltagroep
Adres
Warande, 9
Stad
Heule
Telefoon
0497522556
Contactgegevens