icon-balloon N-VA Kandidaten Glen De Waele en Margaux Van Hulle trappen hun campagne af op bierfiets

Persbericht
Persberichttekst

De twee N-VA kandidaten uit Waregem, Glen De Waele (29) en Margaux Van Hulle (19), hebben hun campagne voor de aankomende verkiezingen gelanceerd op een wel heel bijzondere manier: met een bierfiets! Dit dynamische duo, vastberaden om hun boodschap over te brengen en het publiek te betrekken, zal op 9 juni, in de hoop op een mooi resultaat, de politieke arena betreden.

De feestelijke aftrap van hun campagne vindt plaats op 15 uur bij Expo Waregem, waar Glen en Margaux op een kleurrijke bierfiets stappen om het centrum van Waregem te doorkruisen. Met vrolijke muziek en een gezellige sfeer zullen ze door de straten peddelen, terwijl ze met voorbijgangers in gesprek gaan en hun ideeën delen. Rond 18 uur zullen ze hun tocht afsluiten op de markt, waar fans en andere N-VA kandidaten uit de regio hen met open armen zullen ontvangen.

Glen De Waele, die de 9e plaats bekleedt op de lijst voor de Kamer van West-Vlaanderen en tevens voorzitter is van Jong N-VA Waregem, deelde zijn enthousiasme over de ludieke actie: "Door samen op de bierfiets te stappen, willen we laten zien dat politiek ook leuk kan zijn. We hopen dat onze campagne mensen zal inspireren om meer betrokken te raken bij het politieke proces, om politiek meer tot bij hen te brengen, en dat we zo op 9 juni een mooi resultaat kunnen neerzetten."

Margaux Van Hulle, die de 12e opvolger plaats op de lijst voor het Vlaams Parlement inneemt, en die met haar 19 lentes de jongste kandidate is voor de verkiezingen, voegt eraan toe: “Met onze bierfietscampagne willen we op een speelse manier onze kandidatuur in de kijker zetten. Politiek hoeft niet altijd serieus te zijn; het is belangrijk om ook op een luchtige manier contact te maken met de mensen."

Met hun creatieve aanpak en positieve energie beloven Glen De Waele en Margaux Van Hulle een verfrissende wind door het politieke landschap te laten waaien. “Als je een kleurrijke gele bierfiets door de straten van Waregem hebt zien rijden, weet dan dat het niet alleen gaat om plezier, maar ook om serieuze politieke veranderingen,” glimlacht Glen.

Persbericht Type
Datum
Onder embargo tot
Categorie
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Glen De Waele
E-mail
glen.dewaele@live.com
Organisatie
N-VA Waregem
Adres
Spijkerlaan
Stad
Waregem (Beveren-Leie)
Telefoon
0473483833
Contactgegevens