icon-balloon LAGO Kortrijk Weide opent buitenbad voor zomers plezier

Persbericht
Persberichttekst

Mooi weer in zicht! Het is dé ideale gelegenheid voor LAGO Kortrijk Weide om haar buitenbad opnieuw te openen. Al zeker tot 12 mei geniet je tussen 13u en 18u van een verfrissende duik in openlucht.

De weersvoorspellingen zien er goed uit. De zonnebrillen worden van onder het stof gehaald en heel wat Kortrijkzanen zullen nood hebben aan afkoeling. Het verwarmde all-weather buitenbad is het hele jaar door geopend, maar met de zon in aantocht opent LAGO Kortrijk Weide ook haar zomerbad. Van 9 tot 12 mei, tussen 13u en 18u, verwelkomt LAGO Kortrijk Weide bezoekers om een zalige duik te komen nemen. Na die eindeloze regendagen is Weide helemaal klaar voor een spetterend lang weekend! Want waarom op reis vertrekken als je een vakantie-uitstap hebt dichtbij huis? Door de aanwezigheid van een AngelEye-drenkelingendetectiesysteem is een duik in het buitenzwembad niet alleen bijzonder leuk en heerlijk warm, maar ook zeer veilig! Maar liefst 28 detectoren die verbonden zijn met de smartwatches van onze reddersploeg zorgen, naast onze opgeleide redders en toezichthouders, voor een extra veiligheid.

Geniet maximaal van het lang weekend en profiteer van onze uitgebreide openingsuren. Op Hemelvaart en in het weekend is het zwemparadijs open van 09u – 19u, op vrijdag 10 mei openen de deuren ook al om 10u. Het zomerbad is telkens open van 13u – 18u.
Ticketverkoop en reservaties verlopen nog steeds via de webshop: bit.ly/webshop-LAGO-Kortrijk

Persbericht Type
Datum
Onder embargo tot
Categorie
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Julie Neirynck
E-mail
julie.neirynck@lago.be
Organisatie
LAGO Kortrijk Weide
Adres
Nelson Mandelaplein 19
Stad
Kortrijk
Telefoon
0491343607
Contactgegevens