icon-balloon E3 Saxo Classic Cyclo Zondag 24 maart 2024

Persbericht
Persberichttekst

Beste

We hebben enkele maanden terug de vraag gekregen van de organisatie van de E3 Saxo Classic in Harelbeke of we het haalbaar achtten om in 2024 nog een cyclosportieve versie van de E3 Saxo Classic  te organiseren. Die werd in het verleden door diverse partijen succesvol georganiseerd… tot er in 2023 plots geen E3 Saxo Classic Cyclo meer was.  

Een van de uitdagingen van het organisatiecomité van de E3 Saxo Classic (profkoers) was om die in 2024 opnieuw te kunnen aanbieden aan de vele recreatieve fietsers en zo kwam de vraag in het najaar 2023 bij Flamme Rouge terecht.

We gingen samen met het team de uitdaging aan, ook al was het kort dag. De verschillende parcours (70 – 110- 150 km) werden uitgetekend, de inschrijvingen lopen ondertussen en met nog een tweetal weken te gaan (event op zondag 24/03/2024 - https://www.e3saxoclassiccyclo.com) ligt de focus maximaal op de kwaliteit van het evenement op zich en het bereiken van zoveel mogelijk fietsliefhebbers

Gezien het gaat om het her-lanceren van dit initiatief en het tegelijk om een eerste editie gaat voor Flamme Rouge is dit een behoorlijke uitdaging, terwijl we toch een verzekerde deelname nodig hebben om als goede huisvader de kostenstructuur de baas te kunnen. In het bijzonder dat eerste jaar waar er nauwelijks tijd was om actief in te zetten op ondersteunende partnerships/sponsordossiers.

Daarom zouden wij, 2 weken voor dit evenement, bijzonder dankbaar zijn voor elke vorm van ondersteuning/aandacht voor deze nieuwe editie. Het zou voor de organisatie een fijn steuntje in de rug zijn richting een mooi deelnemersveld.

Dank alvast voor elke vorm van aandacht die je hieraan wil besteden !

Fijne groet,

Dieter D'haene

0032 485 972 428

 

Persbericht Type
Datum
Categorie
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Dieter D'Haene
E-mail
info@flammerouge.be
Organisatie
Flammerouge
Adres
Smissepad 1
Stad
Heestert
Telefoon
+32485972428
Contactgegevens