icon-balloon Bossuwé Wevelgem viert 10-jarig jubileum met spectaculaire wedstrijd.

Persbericht
Persberichttekst

Op zaterdag 10 februari bestaat frituur Bossuwé Wevelgem exact 10 jaar. Om dit jubileum te vieren, trakteren ze hun klanten de komende 10 dagen op smaakvolle acties. De hoofdprijs: een gratis mobiele frituur op locatie van de winnaar.

Tien jaar geleden openden Philippe, Louis en Olivier Honoré hun tweede frituur en meteen hun eerste frituur buiten Kortrijk. Na meer dan 60 jaar aanwezigheid aan het Station, was het tijd voor de uitbreiding. Meteen het startschot van de Bossuwé Group zoals we deze op vandaag kennen.

Ondertussen bestaat deze tweede frituur nu ook al 10 jaar en is deze heel geliefd bij de omliggende buurtbewoners, families en nabijgelegen ondernemingen.

Om deze mijlpaal te vieren, lanceren ze een grote wedstrijd waarbij de hoofdwinnaar een foodtruck kan winnen op de locatie naar keuze en dit voor de winnaar en 10 vrienden. De winnaar kan samen met 10 vrienden genieten van de Gold formule gedurende 45min. De Gold formule bevat frieten met saus en 4 geliefde frituur snacks. A volonté en volledig gratis. Omdat er maar één hoofdwinnaar kan zijn en omdat ze iedereen gelukkig willen maken, houden ze nog 3 andere acties waar iedereen van kan genieten.

Het thema van ons 10-jarig bestaan is het getal 10. Zo bieden we onze populaire lunchschotels aan 10 euro de komende 10 dagen zowel ’s middags als ’s avonds aan voor 10 euro. Groepen van minimaal 10 personen krijgen een waardebon en ook online loopt er een wedstrijd waarbij je een waardebon van, jawel, 10 euro kan winnen.”, voegt zaakvoerder Olivier Honoré eraan toe.

Deze actie kadert volledig in de visie van de Bossuwé Group die graag uitpakt met promoties en andere stunts. In het verleden kon je een Bicky Burger scoren voor één euro of kon je kans maken op levenslang gratis frietjes voor wie een nieuwe medewerker aanbracht.

Wie kans wil maken op de hoofdprijs van een gratis mobiele frituur, plant best een frituurbezoek tussen 10 en 20 februari in bij frituur Bossuwé Wevelgem (Kortrijkstraat 396, Wevelgem).

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Olivier Honoré
E-mail
volkert@bossuwe.be
Organisatie
Group Bossuwe
Adres
Kampstraat 47
Stad
Kortrijk
Telefoon
0478 50 56 87
Contactgegevens