icon-balloon Innerwheels Kortrijk Gulden Spoor sche,kt Zonneburcht nieuw speelhuis

Persbericht
Persberichttekst

Donderdag 21/12 komen de dames van serviceclub Innerwheels Kortrijk Gulden Sporen naar Zonneburcht om het nieuwe speelhuis officieel te openen.

Het nieuwe speelhuis stond al een tijdje op ons verlanglijstje. Dankzij de financiële steun van €5000  van de IW ladies en hun brief aan de SINT 😉kregen de leerlingen van Zonneburcht een nieuw speelhuis. Het oude speelhuis was wat aan het vervallen... In het speelhuis wordt allerlei speelgoed opgeborgen waarmee kinderen kunnen spelen tijdens de speeltijd. Iedereen kan vrij speelgoed (tollen, stoepkrijt, springtouwen, rekkers, ...) ontlenen.

Het speelhuis is tevens een opberghok voor het verzorgingsmateriaal voor onze dieren. Op school hebben we namelijk een rustige hoek met vogels en konijnen.

Donderdag 21/12 om 15.00u wordt het speelhuis officieel geopend door onze burgemeester Celeste en de schepen van "samen spelen, samen delen" in het bijzijn van onze sponsors.

Wij zouden het heel erg appreciëren dat ook de pers hierbij kan zijn zodat wij onze dankbaarheid naar de serviceclub kunnen uitspreken.

Persbericht Type
Datum
-
Locatie
BuBaO Zonneburcht Sint-Jozefsstraat 3 8790 Waregem
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Sabine Nachtergaele
E-mail
sabine.nachtergaele@ko-dewegwijzer.be
Organisatie
Buitengewoon onderwijs Zonneburcht
Adres
Sint-Jozefsstraat 3
Stad
Waregem (België)
Telefoon
056600550
Contactgegevens