icon-balloon Eerste wedstrijd 2023 TTM Vaste Vuist Lauwe

Persbericht
Persberichttekst

Start wedstrijdseizoen 2023 voor Toestelturnen meisjes van Vaste Vuist Lauwe

Zaterdagavond 21 januari ’23 was er voor de categorie C16 de eerste voorronde van 2023 in Hoogstraten. Laure Vanoverschelde en Louise Derycke begonnen hun eerste provinciale voorronde van het jaar aan de balk. De zenuwen en het streven naar perfectionisme zorgden toch voor enkele foutjes. Beiden konden echter snel de zenuwen aan de kans schuiven en zetten hun wedstrijd sterk verder. Aan de grond toonden ze allebei een overtuigende oefening en werden daarvoor beloond met een hoge score.

Op de 34 deelnemers behaalde Laure Vanoverschelde een mooie 15e plaats, Louise ging zelf met de bronzen medaille naar huis. Op 11 februari vindt voor hen het West-Vlaams Kampioenschap plaats te Lendelede.

De meisjes TTM I9 van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe waren op zondag aan de beurt in Hoogstraten. De meisjes lieten vol enthousiasme hun mooie oefeningen, waar ze hard voor gewerkt hebben, zien. Khrystina, Esmée en Elisabeth behaalden een mooie bronzen medaille. Allègra en Innayha namen zelf de zilveren medaille mee naar huis. De trainsters zijn alvast trots op hen en nemen de werkpuntjes mee voor de volgende wedstrijd.

Al deze meisjes zullen ook te zien zijn op het Gymgala van Vaste Vuist Lauwe dat plaatsvindt op zaterdag 11 februari 2023 in sporthal Ter Leie.