icon-balloon cc De Schakel eindigt 50 jaar en deelt cadeautjes uit.

Persbericht
Persberichttekst

Een mijlpaal als 50 jaar cc De Schakel verdient een spetterende afsluiting, en dat is precies wat het cultuurhuis in Waregem voor je in petto heeft! Zet je schrap voor een betoverende avond vol verrassingen, herinneringen en feestelijkheden, want samen met het volledige team kan je gratis naar hun slotfeest.

Het seizoen 22-23 was één groot feest bij cc De Schakel. Van het glamoureuze GALA-evenement tot de creatieve hoogstandjes van Plan D in Desselgem, inspirerende Expo-uitjes en niet te vergeten de unieke rijdende schatkamer: De Bus. In dit mobiel museum waren 100 gouden munten verstopt, en als jij er een wist te bemachtigen, is het tijd om je beloning te verzilveren!

Op het feest kan je die gouden munten omruilen voor een bijzonder aandenken: een prachtige scheurkalender met daarin de rijke geschiedenis van het cultuurcentrum. Deze kalender is een eerbetoon aan vijf decennia van artistieke bloei, culturele verbindingen en gedenkwaardige momenten die cc De Schakel hebben gedefinieerd.

Maar maak je geen zorgen als je geen gouden munt hebt weten te bemachtigen! De Schakel heeft iets speciaals in gedachten: de onweerstaanbaar spannende CirQ bingo. Met een echte bingomachine en het prachtige decor van de Zuiderpromenade en de iconische Bus, wordt je uitgenodigd om deel te nemen aan de meest meeslepende show van Waregem en omstreken. En wie weet, misschien ben jij wel degene die er vandoor gaat met het meest begeerde hebbeding van de eeuw.

En dat is nog niet alles. De nacht is pas compleet wanneer je al je zorgen hebt weggedanst op de opzwepende remixes van niemand minder dan de gebroeders Coorevits (bekend als de Compact Disk Dummies) en hun funky zijproject Silver Sisters. Deze muzikale traktatie is de perfecte afsluiting van een onvergetelijke avond.

En er is nog meer goed nieuws: dit evenement is volledig GRATIS en geschikt voor het héle gezin! Kom naar de ingang van de Schakelbox en laat je onderdompelen in de feestelijke sfeer. De Schakel heeft gezorgd voor de perfecte inkleding en een boeiend programma, dus alles wat jij hoeft te doen is genieten.

/// CTA ///
Mis deze unieke gelegenheid niet!
Zorg dat je erbij bent op zaterdag 16 september om 20.00u ter hoogte van de esplanade voor de Schakelbox (Zuiderpromenade)

 

Voor meer informatie en updates, bezoek onze website op www.ccdeschakel.be/slotfeest.

 

 

 

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Jorge De Wintere
E-mail
jorge.dewintere@ccdeschakel.be
Organisatie
CC De Schakel
Adres
Schakelstraat 8
Stad
Waregem
Telefoon
056621340
Contactgegevens