icon-balloon Belgisch Kampioenschap Masters 2023

Persbericht
Persberichttekst

Op 4 en 5 november zal Lago Kortrijk Weide het decor vormen voor het Belgisch Kampioenschap Masters Zwemmen. Vanaf de leeftijd van 25 jaar - en vervolgens per 5 leeftijdsjaren, in categorieën - strijden zwemmers uit alle delen van België om de titel van Belgisch Kampioen op verschillende afstanden en disciplines.

België? Ook teams uit Frankrijk en Luxemburg zakken naar de Guldensporenstad af voor dit event! Reken bij KZK Spurs ook onze Portugese Howest-student-masterzwemmer en je krijgt een breed internationaal deelnemersveld.

Je kan komend weekend volledig gratis dit event beleven! Lago Kortrijk Weide voorziet in een lekkere ondersteuning op catering-vlak. Zwemshop Geel tekent present met hun zwemartikelen, Howest zorgt voor gratis parkeren op parking 4 (bereikbaar via Graaf Karel De Goedelaan).

Op zaterdagmiddag omstreeks 12u30 worden de Masters die deelnamen aan het Wereldkampioenschap in Fukuoka (Japan) gehuldigd in de lounge van Lago Kortrijk Weide, in aanwezigheid van de secretaris-generaal van de KBZB en de voorzitters van de Vlaamse en Waalse zwemfederaties.

KZK Spurs ondersteunt het gebeuren en droomt alvast van een volgend Master-event, op Europees niveau dan? We supporteren alvast (ook) voor onze eigen masters en hopen/rekenen op mooie prestaties!

 

Persbericht Type
Datum
Categorie
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Bart Dewulf
E-mail
bart.dewulf-duck@telenet.be
Organisatie
Koninklijke Kortrijkse Zwemkring vzw
Adres
Leiaarde
Stad
Heule
Telefoon
+32478680133
Contactgegevens