icon-balloon 12de Tuinmarkt in Marke

Persbericht
Persberichttekst

Op zondag 5 mei, tussen 10 en 17 uur, vormt de omgeving van kasteel Blommeghem te Marke het decor voor de 12de Tuinmarkt. Meer dan 55 standhouders zijn present en elkeen toont het beste van wat hij heeft, met de nodige raad en advies. Je vindt er alles voor, in en om de tuin. Meerdere standhouders tonen het beste van de korte keten en hebben aandacht voor duurzaam tuinieren.

Er is een grote verscheidenheid aan standen uit binnen- en buitenland: bloemen, planten, aardewerk, tuinornamenten, aardbeienboer, kaasmaker, en zelfs een wormenboer…. Je krijgt ook een levendige uitleg door gepassioneerde liefhebbers. De Kortrijkse tuinrangers en de compostmeesters staan klaar voor advies en de verenigingen Tuinhier en Natuurpunt stellen hun werking voor.

De jaarlijkse plantenmarkt en tuinbeurs is intussen een referentie bij iedereen met een hart voor tuinieren.12 jaar al staat Tuinhier Marke, samen met Stad Kortrijk, garant voor een prachtige tuinmarkt en veel planten en gedeelde passie voor de tuin.

Na het groot succes van vorig jaar is Kurt uit Limburg opnieuw present. Hij brengt doorlopend kinderanimatie van de bovenste plank. Vanaf 10 uur brengt hij op verschillende tijdstippen o.a. glittertattoos en het beschilderen van gipsen bloemen.

 

Gratis toegang

Persbericht Type
Datum
Categorie
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Dejaeghere Lieven
E-mail
lieven.dejaeghere@scarlet.be
Organisatie
Tuinhier Marke
Adres
Blauwhuisstraat
Stad
Marke
Telefoon
056229461
Contactgegevens