icon-balloon uitreiking 16e Klimop.award van Natuur.koepel

Persbericht
Persberichttekst

Komende zondag reikt Natuur.koepel voor het zestiende jaar op rij de Klimop.award uit. Deze award wordt verdiend door een bedrijf, organisatie, vereniging,… die een vooruitstrevende rol speelt op vlak van natuur, milieu en/of klimaat in Zuid-West-Vlaanderen. Natuur.koepel wil hiermee de voortrekkers in de aandacht brengen en de ‘achterblijvers’ inspireren.

Op zondag 29 januari wordt duidelijk wie na drukkerij Desiere, verffabrikant Boss Paints, bio- en zelfplukboerderij ’t Goed Ter Heule, Alpro Soya, Mobiel/Veloods vzw, VDAB West-Vlaanderen, Wienerberger, het Heilig Hartcollege in Waregem, Lokaal uit Deerlijk, de gemeente Kuurne, buurtcollectief VTEX, Wildebras, basisschool Sint-Paulus, insectenboerderij Tor Royal en burgercoöperatie Vlaskracht de volgende Klimop.award in de wacht sleept.

Natuur.koepel vzw is de koepelorganisatie van de lokale afdelingen en thematische werkgroepen van Natuurpunt, Velt en JNM in Zuid-West-Vlaanderen en vertegenwoordigt meer dan 6000 gezinnen. De naam van de regionale natuur- en milieuprijs verwijst naar het ledenmagazine ‘Klimop’, dat vier keer per jaar verstuurd wordt naar onze leden en informeert over natuur en milieu in de streek.

Praktisch: de uitreiking gaat door tijdens de nieuwjaarsreceptie van Natuur.koepel, zondag 21 januari in CC Guldenberg in Wevelgem, Guldenbergplein 1. Start receptie 17u30, uitreiking om 18u. Er is mogelijkheid tot foto’s nemen en er is een persbericht beschikbaar.

Persbericht Type
Datum
-
Locatie
CC Guldenberg, Guldenbergplein 1, Wevelgem
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Nele Devriendt
E-mail
nele@natuurkoepel.be
Organisatie
Natuur.koepel
Adres
Warande 9
Stad
Heule
Telefoon
0487/64 45 85
Contactgegevens