icon-balloon Zomers plezier bij LAGO dankzij ruim 3 miljoen liter buitenwater en extra attracties

Persbericht
Persberichttekst

De LAGO-zwemparadijzen staan te popelen om bezoekers over heel België te verwelkomen voor subtropische waterpret. In wel 11 zwembaden genieten gezinnen van een heerlijke vakantie-uitstap dichtbij huis. Elk zwemparadijs biedt naast de gekende faciliteiten ook een scala aan spetterende zomeractiviteiten. Met het uitgebreide aanbod van buitenactiviteiten kun je onder andere ook bij LAGO Kortrijk Weide en openluchtzwembad Abdijkaai buiten van dat vakantiegevoel genieten.

Zalig zomeren dichtbij huis

In juni hebben we al mogen proeven van subtropische weersomstandigheden. We kijken dan ook reikhalzend uit naar de zomervakantie! Zin in vakantie in eigen land? Geen gedoe met files richting de kust, LAGO Kortrijk verwelkomt gezinnen graag voor een zalige zwemuitstap. Of er nu zomers regenweer voorbijraast of de thermometer meer dan 30°C aanduidt, dankzij het all-weather aanbod ervaren gezinnen eindeloos plezier. Voor verkoeling hoef je niet ver te rijden en ook wanneer je op zoek bent naar indoor pret is LAGO hét geschikte uitje.

Waterratten zijn ondertussen opnieuw welkom voor een verfrissende duik in hét openluchtzwembad van Kortrijk, LAGO Kortrijk Abdijkaai. Zoek de waterpret op in de twee mooie buitenbaden, roetsj van de coole glijbaan en doe een spetterend bommetje van de springplank.

Extra zomeractiviteiten zorgen voor de perfecte afkoeling

Tijdens de zomervakantie ontdek je een buitengewoon zomerprogramma bij LAGO Kortrijk Weide. Ontmoet Kick de mascotte, ga elke dag tussen 11u en 12u op ruimtereis in de VR-slide met nu ook een VR-game, overwin tussen 14u en 18u het water- hindernissenparcours in het sportbad, roetsj van de buiten buikschuifglijbaan, zoek de ultieme verfrissing op in het buitenbad of kom na al dat ravotten tot rust op de grote ligweide met ligzetels. Wist je trouwens dat je de meeste buitenbaden in België bij LAGO vindt? Dat is goed voor 3.001.200 liter waterplezier!

Elewin Werbrouck, centrummanager van LAGO Kortrijk Weide:

“LAGO Kortrijk kijkt ernaar uit om Kortrijkzanen tijdens de vakantie zomers vertier te bezorgen. Spelen, glijden, springen, duiken en vooral veel waterpret! Zowel Weide als Abdijkaai voegen bovenop het bestaande aanbod tal van extra’s toe. Laat dat vakantiegevoel maar komen!”

LAGO Pelt blaast 20 kaarsjes uit

Ook voor onze collega’s van LAGO Pelt Dommelslag wordt het een zomer om naar uit te kijken, want zij vieren hun 20-jarig bestaan. In die 20 jaar tijd mocht het Limburgse zwemparadijs maar liefst 4 miljoen bezoekers ontvangen. Het was het eerste Vlaamse sportproject dat voortvloeide uit een publiek-private samenwerking (PPS) met S&R groep als privé-uitbater. De andere LAGO-zwemparadijzen volgden in de jaren nadien. Proficiat, Dommelslag!

Zorgeloos genieten van de zon

LAGO Kortrijk zet in op een veilige zwemuitstap met het hele gezin. Dankzij de SMOTspots (slimme zonnecrème dispensers) zijn knalrode, verbrande schouders tijdens zomerse waterpret verleden tijd. Deze dispensers voorzien namelijk elke bezoeker gratis van een likje zonnecrème. Je vindt ze terug op de ligweide tot en met eind augustus.

Je merkt het… zomers plezier beleef je bij LAGO Kortrijk!

Reserveer je tickets snel en eenvoudig via de webshop. Openingsuren, tarieven en tickets via www.lagokortrijk.be Voor een volledig overzicht van de locaties en informatie over je reservatie en bezoek: www.lago.be.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Elewin Werbrouck
E-mail
elewin.werbrouck@lago.be
Organisatie
S&R Kortrijk -Zwevegem / LAGO Kortrijk
Adres
Nelson Mandelaplein
Stad
Kortrijk
Telefoon
+32468110360
Contactgegevens