icon-balloon Kortrijk neemt donderdag deel aan Outdoor Office Day!

Persbericht
Persberichttekst

Op donderdag 15 juni 2023 zal Kortrijk deelnemen aan de vijfde editie van Outdoor Office Day, een wereldwijd initiatief waarbij mensen worden aangemoedigd om hun werkplek te verplaatsen naar het (stads)groen in de buurt. Het evenement komt van het Nederlandse platform Nature Desks, een organisatie die zich richt op het verbinden van natuur, werk en gezondheid.

Voor Kortrijk nemen LZSB, Designregio Kortrijk, DURF2030, Avansa en Hangar K het voortouw om verschillende locaties te activeren: het Nelson Mandelapark, DURFbar en het Volksplein. Op deze drie plekken is iedereen de hele werkdag welkom en worden verschillende faciliteiten voorzien:

In het Nelson Mandelapark zorgen LZSB, Designregio Kortrijk en Hangar K voor stimulerende achtergrondmuziek, koffie, voldoende schaduwplekken en verfrissende traktaties!
Voor de lunch kan je bij Salie (Hangar K) een takeaway lunchpakket bestellen. Bestellingen kunnen vóór 13 juni worden geplaatst door te mailen naar hello@saliekortrijk.be.

Het programma van DURFbar:
9:00-10:00: Start van de werkdag met een gratis kopje koffie. Installeer je in de tuin of op de Verlaagde Leieboorden.
Vanaf 10:00: De bar gaat open voor je cafeïne boost en verfrissende drankjes.
17:00: Afterwork cocktails
19:00: OK Radio zorgt voor de muziek.

Avansa zal een gezellige ruimte creëren op het Volksplein waar werknemers en externen kunnen werken en ontspannen.

Welkom! Of neem met je kantoor of team zelf deel en deel zeker je foto's met hashtags #OutdoorOfficeDayKortrijk en #OutdoorOfficeDay. Als je ook een affiche wilt ophangen in jouw kantoor of wilt communiceren over het initiatief, kun je contact opnemen met lise@designregio-kortrijk.be.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Lisa Declercq
E-mail
lisa@designregio-kortrijk.be
Organisatie
Designregio Kortrijk
Adres
Nelson Mandelapark
Stad
Kortrijk
Telefoon
056519183
Contactgegevens