icon-balloon Persbericht - Tribute Band Fest 2022 (Waregem Expo) - 7 & 8 oktober

Persbericht
Persberichttekst

Beste,

Vanuit SPRINGKAROE organiseren we op 07-08/10 in Waregem Expo TRIBUTE BAND FEST 2022. Als event-sector kunnen we elke ruggesteun gebruiken om meer ruchtbaarheid te geven aan ons event. Kunnen jullie ons daar mee helpen, graag. Met veel plezier willen we via jullie onze blijde boodschap verder de wereld insturen. Zie je een andere manier om ons event een duwtje in de rug te geven ? Met veel plezier luisteren we hoe jij dat ziet. Neem gerust contact voor meer info. +32 499 58 00 14

Met veel plezier stellen we in ruil voor visibiliteit een set tickets ter beschikking die jullie kunnen uitdelen in een wedstrijd of aan medewerkers.

Visuals, Video-spot en audio-spot kan je hier downloaden via We-transfer : https://we.tl/t-60CgzlO6zn

Tribute Band Fest 2022

Tijdens corona hebben we een nieuw ei uitgebroed. We, dat zijn Liesbeth, Sofie (twee verpleegkundigen) en hun respectieve partners Joeri en Johnny. Joeri is profesioneel muzikant maar kon door de pandemie lange tijd niet optreden. Dat gemis kwam ter sprake tijdens onze coronawandelingen in november 2020. Dat was de aanleiding voor de oprichting van ons evenementenbureau. De klemtoon ligt op feesten en amusement, iets wat we zo lang niet hebben kunnen doen. Springkaroe is wat de dochter van Liesbeth en Joeri zegt tegen een kangoeroe. We vonden dat leuk klinken, dus kozen we die naam. Met Springkaroe organiseren we na de succesvolle editie 2021, op 07 & 08 oktober 2022 in Waregem expo opnieuw Tribute Band Fest. Je krijgt iedere avond 5 uren greatest hits, live gebracht door de beste Tribute Bands van de Benelux. Op vrijdag ABBA, Anouk (NL), Bowie en Ed Sheeran en op zaterdag U2, Simple Minds (NL), Status Quo en Muse. Tussen de optredens door kan je genieten van een premium snack aan de foodtrucks of een pint, cava of wijntje aan de XXL bar. Kom je samen met je collega’s als team-event of wil je een klant verwennen met een VIP-arrangement ? Neem dan plaats op het VIP-balkon.

Tickets & info : www.tributebandfest.be

Mvg

Johnny
+32 499 58 00 14

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Johnny Slos
E-mail
fest@springkaroe.com
Adres
Stad
Telefoon
0499580014
Contactgegevens