icon-balloon Kerstmaaltijden Ronde Tafel Kortrijk

Persbericht
Persberichttekst

Persmededeling Ronde Tafel 24 Kortrijk
Voor onmiddellijke publicatie

Ronde Tafel 24 maakt en bezorgt méér dan 850 kerstmaaltijden voor de 4e wereld.

Kortrijk, 12/12/2021 – Op 23 en 24 december bereidt de Ronde Tafel 24 samen met Chef Chris méér dan 850 maaltijden voor de armen en minderbedeelden uit groot Kortrijk.

Ronde Tafel 24
De Ronde Tafel is een internationale club voor mannen tot 40 jaar die tweewekelijks samenkomen voor het organiseren van vergaderingen, conferenties en events. Jaarlijks ondersteunen we ook enkele lokale sociale doelen. In het verleden was dit NAH Liga, De Zonnebloem, De Branding, Warriors… en dit jaar kiezen we voor het Oranje Huis oranjehuis.be

De kerstmaaltijden een lange traditie
Reeds méér dan 20 jaar voorziet Ronde Tafel 24 op kerstavond 850 maaltijden voor de armen en minderbedeelden uit Kortrijk. Dit jaar verzorgt een comité van drie Ronde Tafelaars onder leiding van Bruno Vanwijnsberghe de volledige coördinatie.

De traditie wil dat de leden van de Ronde Tafel op 23 december samenkomen in de keukens van Syntra West waar ze onder leiding van chef Chris de 850 maaltijden bereiden.
De maaltijden worden bereid voor diverse sociale organisaties uit Kortrijk zoals Poverello- poverello.be, CAW caw.be, De Kier dekier.com, CIG Nestel cignestel.be ….
Op 24 december worden alle maaltijden door de leden van de Ronde Tafel aan huis gebracht zodat deze vers en goed aankomen.

Dank aan de trouwe sponsors
Voor het bereiden van de 850 maaltijden kan de Ronde Tafel steeds rekenen op de dankbare medewerking van enkele trouwe sponsors zoals Syntrawest die de keuken ter beschikking stelt & Chef Chris dinerathome.be die zorgt voor de héérlijke culinaire bereidingen. Om te koken heb je uiteraard ook ingrediënten nodig. Hierbij zorgt De Beauvoorder voor de lekkerste paté debeauvoorder.eu, d’Arta voor de knapperige groentjes darta.com en Chocolaterie Vandenbulcke voor de heerlijke Petit Melo dessert petit-melo.com Uiteraard wordt ook een deel van de ingrediënten aangekocht door de clubkas van de Ronde Tafel. Geld die de club verdient met de organisatie van zijn jaarlijks aRT-Night event die dit jaar op zaterdag 7 mei 2022 zal plaatsvinden in Xpo Kortrijk.

Wees Welkom
De pers is steeds welkom om een kijkje te komen nemen in de keukens van Syntra West
Op 23/12 worden de maaltijden bereid tussen 9 en 14u. Op 24/12 gebeurt de rondbedeling van de maaltijden tussen 9u en 12u bij de mensen thuis.

“Wij kijken alvast uit naar de organisatie van ons Kerstmaaltijden event en we beloven ook dit jaar terug een (h)eerlijke maaltijd uit onze kerstmuts te toveren” zegt voorzitter van de Ronde Tafel Jelle Vandenbulcke.

Tot slot willen we jullie reeds een zalige kerst en een gelukkig Nieuwjaar toewensen!

Contactgegevens (niet voor publicatie)
Jelle Vandenbulcke, Voorzitter Ronde Tafel Kortrijk, 0478.39.61.44 jelle@vandenbulcke.com
Bruno Vanwijnsberghe, Voorzitter Kerstmaaltijden, 0497.21.73.48 bruno@vmtbouw.be
Website Ronde Tafel Kortrijk: rtkortrijk.be - Website Ronde Tafel België: roundtable.be

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Tom De Niel
E-mail
tomdeniel@gmail.com
Adres
Burgemeester Coussenstraat 13
Stad
8500 Kortrijk
Telefoon
0499762208
Contactgegevens