icon-balloon Evenement Scala & Kolacny Brothers te Avelgem voor de vierde keer uitgesteld ten gevolge van Covid.

Persbericht
Persberichttekst

VZW De Briegade en Kiwanis uit Avelgem moesten noodgedwongen het evenement Scala & Kolacny Brothers, dat oorspronkelijk gepland stond op 14 maart 2020, reeds enkele malen uitstellen omwille van de Covid-crisis.

“Enkele dagen voor de eerste lockdown moesten we net als vele anderen ons evenement annuleren en verplaatsen naar een andere datum”, aldus voorzitter Johan Hamers.
Ondertussen bleven we achter de schermen verder werken aan de voorbereidingen, maar moest verschillende malen een nieuwe datum geprikt worden door de steeds veranderende Covid-situatie en de daarbij horende maatregelen.
“18 december 2021 was onze nieuw consensus en in aanloop naar de feestdagen vonden wij dit een ideale datum.”

De voorbije weken werden echter nieuwe maatregelen getroffen door het Overlegcomité die voor heel wat bedrijven en verenigingen een weerslag hebben op hun werking.

“We zijn onmiddellijk nagegaan wat impact was op de organisatie van ons evenement”, geeft Leen Lampaert aan, “en gauw bleek dat het voor ons onder de gegeven maatregelen niet haalbaar was om dit te organiseren”.
“Het is voor ons opnieuw een enorme teleurstelling om deze moeilijke beslissing te moeten nemen, want we keken er heel hard naar uit om eindelijk mensen te kunnen samenbrengen in deze bizarre tijden en een warme, heugelijke avond te kunnen organiseren”.

Het optreden wordt daarom, in overleg met alle betrokken, een allerlaatste keer verplaatst naar 4 juni 2022 om 20u in de kerk in Avelgem.

Reeds aangekochte tickets blijven ook nu geldig voor het uitgestelde optreden. 
Door de overmacht die met deze situatie gepaard gaat, worden aangekochte tickets niet teruggenomen of terugbetaald. 

Wij hopen uiteindelijk iedereen op 4 juni 2022 te kunnen verwelkomen op het optreden van Scala & Kolacny Brothers in de kerk van Avelgem en kijken er zelf enorm naar uit.

Wie interesse heeft in het optreden, maar nog geen tickets heeft, kan deze nog altijd verkrijgen door een mailtje te sturen naar: leen_lampaert@hotmail.com.

Website: www.debriegade.be

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Leen Lampaert
E-mail
leen_lampaert@hotmail.com
Organisatie
vzw De Briegade
Adres
Stad
Telefoon
0485122063
Contactgegevens