icon-balloon Zwevegems Zomerdorp start krachtig met optreden Sergio

Persbericht
Persberichttekst

Vrijdag 2 juli opent het Zwevegemse Zomerdorp. Na succesedities in Sint-Denijs en Heestert staat het gezellige evenemententerras deze keer opgesteld aan de jeugdlokalen in de Sportstraat in Moen. Elk weekend tot 5 september kan je er terecht voor een drankje en muzikale optredens van (vaak) plaatselijke artiesten.

De allereerste artiest op zaterdag 3 juli om 19 u. is meteen een topartiest die nooit te verlegen is om zichzelf te zijn. Sergio zal enkele eigen hits brengen, maar ook covers van vele ambiancemakers. In het voorprogramma van Sergio treedt om 18 u. de 12-jarige Andrea Delaere op. De avond wordt afgesloten met crooner Kurt Lesaffre.

Moen Live organiseert de eerste twee openingsdagen en zondag is het Moense Kinderfeeste aan de beurt. De opbrengst gaat ook dit jaar naar de organiserende verenigingen.

“Het Zomerdorp, dat ieder jaar een andere deelgemeente aan doet, biedt een podium aan Zwevegemse verenigingen. De gemeente ondersteunt zowel financieel als logistiek maar al te graag dit project. We blijven investeren in een rijk verenigingsleven. En zeker nu - in een post-coronatijdperk – is het maar al te belangrijk dat we onze sociale contacten terugvinden.”

Nog artiesten die nu al vastliggen, zijn Preuteleute en stand-up comedian Han Solo. Er zijn 400 zitplaatsen voorzien. Toegang is gratis.

In bijlage vind je de Agenda en twee conceptfoto’s. Meer info bij Geert Delaey | Geert.Delaey@zwevegem.be - 0486 08 67 43

Marc Doutreluingne
Burgemeester

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Dienst communicatie Zwevegem
E-mail
communicatie@zwevegem.be
Adres
Blokkestraat 29
Stad
8554 Zwevegem
Telefoon
0492 13 51 06
Contactgegevens