icon-balloon Met de klas naar Speelpunt

Persbericht
Persberichttekst

Voordelig met de klas naar Speelpunt

Het voormalige zwembad van Zwevegem onderging eind vorig jaar een unieke metamorfose en werd omgetoverd tot een nieuwe sporthal én speelparadijs. Speelpunt is veel meer dan een gewone binnenspeeltuin, het is een avontuurlijke indoor speelbeleving voor kinderen tot en met 14. Heel wat kinderen ontdekten deze nieuwe speelwereld met hun ouders en waren laaiend enthousiast. Speelpunt komt nu met een uniek aanbod voor de scholen van Zwevegem en omstreken: alle schoolkinderen kunnen een halve dag Speelpunt komen ontdekken voor slechts € 5,00 per kind in plaats van € 9,90.
Terug écht spelen in Speel.!
In een maatschappij van GSM-apps en computerspelletjes zijn we vergeten wat écht spelen is. Kinderen zitten uren aan het scherm gekluisterd. Speelpunt wil kinderen motiveren om terug écht te gaan spelen. Kinderen van 0 t.e.m. 14 jaar kunnen er samen met hun klasgenoten eindeloos ravotten in de verschillende avonturen.
Eindeloos speelplezier.
Speelpunt is veel méér dan een traditionele binnenspeeltuin. Het nieuwe speelconcept is innovatief en ook het karakter van de inrichting is authentiek. De attracties zijn geselecteerd op basis van originaliteit en onderscheiden zich van de standaard speeltoestellen in een gewone binnenspeeltuin. Heel wat activiteiten zijn ook toegankelijk voor oudere kinderen.

In Speelpunt gaan avonturiers op ontdekkingstocht en overwinnen ze 7 verschillende klimmuren met 10 klimlijnen en verschillende moeilijkheidsgraden. Op de schaatspiste worden er sierlijke pirouettes gedraaid en in de disco tonen breakdancers hun coolste danspasjes. Stoere vrienden dagen elkaar uit in het laserlabyrinth en detectives gaan op zoek naar het geheim van mascotte Lemmie in de raadselkamer.

Uniek in Speel. is de uitgebreide verzameling van vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. Met hun lachende gezichtjes stimuleren ze de fantasie van elk kind. Elegante prinsessen beleven er een magische dag en piraten gaan op schattenjacht. De allerkleinsten ervaren gekke speelkriebels in de kleurrijke Mini Jungle of luisteren naar de wonderlijke verhaaltjes van Lemmie in de magische boomhut.

Elke klas in Zwevegem en omgeving wordt uitgenodigd om Speelpunt in klasverband te komen ontdekken aan zeer gunstig tarief. Voor slechts € 5,00 komen de leerlingen klimmen, klauteren, schaatsen, glijden, … en beleven zij een schooluitstap waar ze nog lang over zullen spreken. Het minimum aantal kinderen is 50, al kunnen kleinere klasgroepen ook aanvaard worden als ze zich bij een andere school voegen.

Scholen die van dit uniek aanbod willen profiteren dienen vooraf in te schrijven via info@speelpunt.be.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Elewin Werbrouck
E-mail
elewin.werbrouck@lago.be
Organisatie
Speelpunt
Adres
Bekaertstraat 4
Stad
Zwevegem
Telefoon
0468110360
Contactgegevens