icon-balloon St.Bernardusloop

Persbericht
Persberichttekst

Al meer dan 30 jaar en organiseert Joggingclub Waregem een recreatief loopevenement in Waregem.  Verschillende partners ondersteunden ons hierbij. Sinds 12 jaar is dit de St. Bernardusbrouwerij uit Watou. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 8 juni vanaf 14.00u. op de joggingpiste aan de Zuiderlaan te Waregem.

Al vele jaren gebruiken ze hetzelfde beproefde recept.  Het is geen loopwedstrijd, er is zelfs geen tijdsopname; iedereen loopt op eigen tempo een aantal rondjes op de joggingpiste te Waregem. Men kan individueel lopen of in groep, alleen of met de kinderen, zelfs wandelaars zijn welkom.  En voor elk gelopen of gewandeld rondje verdienen de volwassenen een heerlijk St. Bernardusbiertje en de kinderen een gezond appelsapje.

Nieuw is dit jaar dat er voor de allerkleinsten van de 2de kleuterklas met begeleiding van een van onze vrijwilligers een klein rondje kunnen lopen.

De St. Bernardusloop is een weerspiegeling voor wat de Joggingclub Waregem betekent; zowel rustige recreatieve joggers als gedreven marathonhardlopers vinden bij deze club hun plaatsje. En achteraf een lekker biertje kan maar moet niet.

Info en inschrijvingen via www.joggingclubwaregem.be.

 

Persbericht Type
Datum
Categorie
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Patrick Amez
E-mail
Joggingclubwaregem@gmail.com
Organisatie
Joggingclub Waregem vzw
Adres
Spinnerijstraat 6/23
Stad
8793 Waregem
Telefoon
0496164971
Contactgegevens