icon-balloon De Spelmaeckers verwelkomen 10.000e bezoeker

Persbericht
Persberichttekst

Spellenclub De Spelmaeckers viert nieuwe mijlpaal op afsluiting 17e spellenseizoen

Spellenclub De Spelmaeckers bereikt een indrukwekkende mijlpaal tijdens de afsluiter van hun 17e spellenseizoen. Op 29 juni 2024 verwelkomen we op deze bijzondere spellendag onze 10.000ste bezoeker, een heuglijk moment dat we op spectaculaire wijze zullen vieren met alle aanwezigen.

Naast deze mijlpaal zullen we ook de opbrengst van onze jaarlijkse "Spelmaerathon" bekendmaken. Dit evenement heeft geld ingezameld ten voordele van het lokale Beverse goede doel SoNoBeG. We zijn verheugd te kunnen delen hoeveel de Spelmaeckers-gemeenschap heeft bijgedragen aan deze belangrijke zaak.

De feestelijke dag biedt een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is een Cornhole-toernooi, een populair buitenspel waarbij teams het tegen elkaar opnemen door zakken in een verhoogd platform met een gat te gooien. We verwachten dat dit spel, net zoals Kubb, door vele leden gesmaakt zal worden en voor veel plezier zal zorgen.

Verder verloten we ieder uur een spelletje onder alle aanwezigen, met om 23.30 uur een grote tombola vol fantastische prijzen. Verschillende spelfirma's zullen ook aanwezig zijn om hun nieuwste spellen te demonstreren en iedereen de kans te geven deze uit te proberen. Als kers op de taart sluiten we de avond af met een smakelijke BBQ waar iedereen van kan meesmullen.

We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze spetterende apotheose van het spellenjaar en samen met ons deze bijzondere mijlpaal te vieren. 

Datum: 29 juni 2024
Locatie: Stedelijke Basisschool, Beveren-Leie

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Davy Baetens
E-mail
info@despelmaeckers.be
Organisatie
De Spelmaeckers
Telefoon
0472578948
Contactgegevens