icon-balloon Bossuwé zet nog meer in op digitalisering

Persbericht
Persberichttekst

De Group Bossuwé lanceert vandaag hun nieuwe reservatiesysteem voor het boeken van een mobiele frituur. Ze willen hiermee de digitale transformatie van het bedrijf voortzetten.
Bossuwé zet al een tijdje in op het digitale tijdperk. Net zoals hun vaste frituren waar je zowel online als via een digitale kiosk bestelt, zal je vanaf vandaag ook een mobiele frituur kunnen huren via een digitale weg. Ze werken hiervoor samen met Icecorp, een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van ijskarren.
“Het product (ijskar, nvdr) is anders, maar de workflow is vrijwel identiek aan een mobiele frituur. Als je een kapper, vlucht of friet kan bestellen via je smartphone, waarom zou je een mobiele frituur dan niet online kunnen bestellen?”, aldus zaakvoerder Olivier Honoré.
Via het platform geef je zelf jouw feestlocatie, gewenste formule en aantal gasten in. Je krijgt zelf de vrijheid om jouw ideale feest samen te stellen en krijgt onmiddellijk een prijsofferte. Tevreden van de prijs, dan kan je ineens de mobiele frituur huren.
“Op termijn zal dit proces ook volautomatisch werken, waarbij het systeem de mobiele frituur onmiddellijk inplant en de beschikbare medewerkers toevoegt aan de planning. In de beginfase kijken we elke reservatie nog manueel na of dit effectief past binnen de planning. Tijdens de overgangsfase is dit het ideale moment alles tot in de puntjes correct te zetten. Een mobiele frituur huren was nog nooit zo eenvoudig”, zei Olivier.

Via https://reservatie.bossuwe.be kan je zelf ontdekken hoe eenvoudig het is.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Volkert Lapere
E-mail
olivier@bossuwe.be
Organisatie
Group Bossuwé
Adres
Kampstraat 47
Stad
Kortrijk
Telefoon
0478 50 56 87
Contactgegevens