icon-balloon Recre@ D-niveau van Vaste Vuist Lauwe behaalt wederom mooie resultaten in Ieper

Persbericht
Persberichttekst

Tijdens het weekend van 5 en 6 mei namen enkele gymnasten van Sportroep Vaste Vuist Lauwe deel aan de wedstrijd in Ieper voor het D-niveau. Wederom behaalden de gymnasten van de club

Bij het opgelegd werk behaalden de volgende gymnasten een gouden medaille: Mary-Lou Desmet, Yana Demets, Yuna Demets, Julie Van Poucke, Lena Vandemaele en Wout Ryckoort. Voor Alex Desmet, Léon Deboel, Laurian D'Haene en Tricia Seys was er een zilveren medaille en brons voor Alexander Garrein en Ulrike Vanhoenacker

Louise Depaepe behaalde een mooie 4e plaats all round en kaapte de bronzen medaille weg aan de brug met ongelijke leggers in de categorie 13 jaar vrij werk.
In de categorie 14 jaar vrij werk werd Merel Vancoillie twee maal knap 3de aan de brug met ongelijke leggers en aan de sprong.
Noor Declercq werd in haar categorie 15-16 jaar meisjes vrij werk 9e allround.

In de categrorie 13-14 jaar vrij werk jongens scoorde Stan Vandemaele heel wat medailles. Hij behaalde goud allround, op het rek en de herenbrug en de zilveren medaille aan de sprong en de grond. Maarten Van Hecke behaalde ook tweemaal brons op het rek en de sprong. Omer Vanfleteren werd knap 6e allround.

Bij de meisjes 17+ vrij werk behaalde Mona Deschepper allround en aan de grond een tweede plaats. Ze behaalde ook de bronzen medaille aan de brug. Marthe De Leeuw kaapte aan de brug de gouden medaille weg en werd ook knap 3de aan de grond.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Matilde Verriest
E-mail
matilde@vastevuist.be
Organisatie
Sportgroep Vaste Vuist Lauwe vzw
Adres
Priester Coulonstraat 122
Stad
8930 Rekkem
Telefoon
0478 25 21 50
Contactgegevens