icon-balloon PERSBERICHT: Vlaams Belang organiseert Valentijnsactie ‘Een Hart voor Kortrijk’

Persbericht
Persberichttekst

Persbericht 2018-2024 nr. 123 – Maandag 13 februari 2023

Wouter Vermeersch (Vlaams Belang): “Het Vlaams Belang heeft een hart voor onze Guldensporenstad en we willen dat zoveel mogelijk in de kijker zetten met positieve voorstellen die de inwoners van onze stad en deelgemeenten ten goede komen”

VLAAMS BELANG ORGANISEERT VALENTIJNSACTIE ‘EEN HART VOOR KORTRIJK’

BIJLAGE: Foto Valentijnsactie Maandagmarkt Kortrijk

De afdeling van het Vlaams Belang in Kortrijk hield vandaag een Valentijnsactie aan Station Kortrijk en op de maandagmarkt. Er werden duizenden snoepzakjes uitgedeeld aan voorbijgangers en een flyer waarin de partij het voorstel uit de doeken doet om in elke deelgemeente een bankautomaat te voorzien. “Het Vlaams Belang heeft een hart voor onze Guldensporenstad en we willen dat zoveel mogelijk in de kijker zetten met positieve voorstellen die de inwoners van onze stad en deelgemeenten ten goede komen”, zegt fractieleider en volksvertegenwoordiger Wouter Vermeersch (Vlaams Belang).

Militanten van het Vlaams Belang trokken er vandaag op uit om Valentijn te vieren. Dit keer niet met hun geliefde, maar met de inwoners van onze stad en deelgemeenten. “Als lokale afdeling zien wij Kortrijk graag”, zegt gemeenteraadslid en volksvertegenwoordiger Carmen Ryheul (Vlaams Belang). “En dat willen we vandaag in de kijker zetten met deze actie.”

Voorbijgangers kregen van de partij een attentie in de vorm van een zakje snoep en een flyer met het voorstel om een bankautomaat te voorzien in elke deelgemeente. “We willen met dit positief voorstel de hand reiken naar iedereen die van Kortrijk en haar deelgemeenten een betere plek wil maken”, vervolgt Wouter Vermeersch.“Het Vlaams Belang is een partij van en voor onze mensen.”

De partij zal de komende dagen snoepzakjes uitdelen in verschillende gemeenten, verspreid over heel (West-)Vlaanderen.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Wouter Vermeersch
E-mail
woutervermeerschvb@gmail.com
Organisatie
Vlaams Belang Kortrijk
Adres
Stad
Kortrijk, Vlaanderen
Telefoon
0485/66.07.80
Contactgegevens