icon-balloon Na 2 jaar opnieuw Gymgala Vaste Vuist Lauwe

Persbericht
Persberichttekst

Bijna is het zover. Na 2 jaren zonder gymgala, mogen de gymnasten recreatief en competitie van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe opnieuw tonen wat ze kunnen tijdens het gymgala op zaterdag 11 februari 2023 in Sporthal Ter Leie Lauwe.

De voorbereidingen voor het gala zijn al een tijdje aan de gang, maar zaterdag 11 februari is het eindelijk zover. Tijdens een show vol gymnastiek en ook wel wat dans kunnen zowel de recreatieve gymnasten als de competitie gymnasten nog eens tonen wat ze de voorbije jaren geoefend hebben.

Tijdens twee shows komen de verschillende leden van de sportgroep aan bod. Tijdens de namiddagvoorstelling, die reeds uitverkocht is, zien we de multimovers van het kleuter en eerste leerjaar aan het werk. Ook de G-gymnasten tonen wat ze in hun mars hebben tijdens deze voorstelling.
De recreatieve gymnasten van het lager en middelbaar tonen tijdens de avondvoorstelling hun kunnen.
De competitiegymnasten van zowel toestelturnen jongens en meisjes, de trampoline gymnasten alsook de acro-afdeling nemen tijdens de beide voorstelling deel aan de show.

Voor wie er na twee jaar ook graag nog eens bij zou willen zijn... Via www.vastevuist.be of tijdens de openingsuren van het secretariaat kan je nog steeds tickets kopen voor onze avondvoorstelling.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Matilde Verriest
E-mail
matilde@vastevuist.be
Organisatie
Sportgroep Vaste Vuist Lauwe vzw
Adres
Priester Coulonstraat 122
Stad
8930 Rekkem
Telefoon
0478 25 21 50
Contactgegevens