icon-balloon “De kogel is door de kerk” – oude pastorijwoning te Hulste kent nieuwe eigenaar

Persbericht
Persberichttekst

“Voor en door Hulste”, de oude pastorijwoning te Hulste werd onlangs gekocht door een bijzonder collectief. Maar liefst 7 ondernemers slaan de handen in elkaar om deze iconische parel een nieuw leven in te blazen. Allen uit Hulste en gedreven om in “d’oude Pastorie” een plaats te creëren waar men zowel tot rust kan komen of simpelweg kan genieten van een activiteit in een uniek kader.

Het is een ideale aanvulling op het reeds bruisende élan dat Hulste kent. Een plek waar zowel jong als oud zijn weg naartoe kan vinden.

Op de vraag hoe wij eigenlijk tot dit initiatief gekomen zijn, luiden onze stemmen allen eensgezind. “We willen het belang van een sterk sociaal weefsel in het bloeiende dorp dat Hulste is blijvend ondersteunen. Het feit dat dit dan ook nog letterlijk onder de kerktoren is zorgt voor de kers op de taart.”

Over die “ons” gesproken, alhoewel het klopt dat we allen ondernemers uit Hulste zijn is dit een initiatief dat we volledig vanuit onze privésfeer aanpakken. Een persoonlijk engagement waarbij we, waar mogelijk, ook ons gezin willen betrekken.

Onze achtergrond is op zijn minst “vrij divers” te benoemen. Zo herkennen we Ward D. uit de beton/metaal industrie en Patrick C. jarenlang actief in de bouwsector en tevens gemeenteraadslid. Hoe dat rijmt met bijvoorbeeld Ward V. (notoir wijnhandelaar) en Karel S. die actief is in de verzekeringssector? Of nog beter… met Kristof W. die menig mens graag van een frietje voorziet of Pascal V. die houdt van hout én Bert D. een Safety & Security adviseur? Eenvoudig…onze verschillende achtergronden in combinatie met de zin om er iets moois van te maken lijkt ons net onze grootste troef. “We zien er alvast naar uit om Hulste positief te verrassen”.

Hou alvast de sociale media in de gaten want een eerste activiteit, rond de Halloween-periode, staat reeds op de planning.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Bert Dekyvere
E-mail
bert.dekyvere@sasconsult.be
Adres
Blauwhuisstraat 27
Stad
8531 Hulste
Telefoon
0497401290
Contactgegevens