icon-balloon Première 'WILD' - muziektheatervoorstelling van Lucas Derycke

Persbericht
Persberichttekst

Binnenkort gaat in CC De Steiger Menen de muziektheatervoorstelling ‘WILD’ in première.
Deze productie van Lucas Derycke is een auditieve en muzikale reis waarin geluid, theater en live muziek samensmelten op het podium.
In het bijgevoegde persbericht vind je meer informatie.

Interessant om weten is dat ‘WILD’ een erg West-Vlaams getinte voorstelling geworden is. Izegemnaar Lucas Derycke bedacht het hele concept, schreef de tekst en deed de regie. De muziek werd gecreëerd door Frederik Neyrinck, een componist met internationale faam, afkomstig uit Wevelgem. Zijn muziek wordt uitgevoerd door een West-Vlaams trio: Seraphine Stragier (Ledegem), Bertel Schollaert (Waregem) en Tom De Cock (Diksmuide).

Naar aanleiding van deze première nodigden we, samen met onze Stedelijke Academie voor Muziek en Woord, Frederik Neyrinck uit voor een masterclass.
Ook daarover vind je meer info in de perstekst.

Schepen van cultuur en kunstonderwijs Griet Vanryckegem ziet het graag gebeuren: "In ons cultuurcentrum De Steiger zijn we trots om de première van Wild hier te mogen tonen. Met Frederik Neyrinck die de muziek componeerde, zien we ook een oud-leerling en leerkracht van onze Academie als talent van eigen bodem. Daarom wordt ook een masterclass gekoppeld aan deze voorstelling, een buitenkans voor onze academieleerlingen om met een prof kennis te maken!"

We hopen van harte dat je de nodige aandacht zal kunnen besteden aan deze première.
Als je de voorstelling wil bijwonen, leggen we met plezier een kaartje voor je klaar.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Bart Bogaert
E-mail
bart.bogaert@menen.be
Organisatie
CC De Steiger
Adres
Waalvest 1
Stad
Menen
Telefoon
0494286047
Contactgegevens