icon-balloon Nieuwe editie van de Vintage Factory in Bolwerk

Persbericht
Persberichttekst

Na een geslaagde tweede editie is de hipste boetiek van West-Vlaanderen eindelijk terug van weggeweest! Wil jij jouw kleerkast verrijken met hippe en tweedehandskledij? Kom dan op 24 oktober langs in Bolwerk voor de Vintage Factory.
Van 10u00 tot 18u00 kan je komen snuisteren en onderhandelen voor interessante stukken! Een ‘nieuwe‘ winterjas of trendy vintage schoenen? Je vindt het allemaal hier!

Even genoeg geshopt? Geen nood, er zijn nog tal van andere dingen te beleven!

"Veel Vijven & Zessen" Premiére van een nagelnieuw reizend podium voor spoken word. Voor de allereerste sessie strijkt het jonge collectief neer in Bolwerk. Van 14u tot 16u.

Tryout van de nieuwe circusvoorstelling van Company Midnight. Circusartiesten Simone Scaini en Joris Verbeeren brengen een portret van twee unieke Homo Sapiens Idioticus. Partners in crime die samen alles gevonden hebben wat je met messen kan doen. De structuur is hun klein, onveilig universum waar messen en flessen ophangen die op ieder moment naar beneden kunnen vallen. 'If you push this button, objects can fall. Immediatly... or with a little delay.' Een prettig gestoorde mix van mes- en fleswerpen en een opstandige computer. Voorstelling om 16u en om 19u.

Doorlopend is er een zeefdrukatelier bemand door grafter Thomas D'Halluin.

Bolwerk zelf organiseert een stockverkoop om plek te maken voor de nieuwe bar. De opbrengst wordt geïnvesteerd in de verdere uitbouw van hun tuin.

Tussen 11u en 14u30 zijn er heerlijke houtoven gebakken pizza's te verkrijgen. De echte Italiaanse pizza op authentieke wijze bereid.

Vintage Factory @ Bolwerk
zondag 24/10 van 10u tot 18u - gratis toegang

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Ruben Benoit
E-mail
ruben@bolwerk.be
Adres
Spinnerijstraat 105
Stad
8500 Kortrijk
Telefoon
0495 783 599
Contactgegevens