icon-balloon De coronakilo’s kunnen eraf bij LAGO CLUB

Persbericht
Persberichttekst

Gisteren heeft de nationale veiligheidsraad de sportliefhebbers terug perspectief gegeven. De fitnesscentra van LAGO CLUB in Zwevegem én Kortrijk kregen groen licht om iedereen terug indoor te verwelkomen vanaf maandag 8 juni. Vanaf nu zijn er geen excuses meer om die coronakilo’s er niet af te werken.
Sporten in alle veiligheid
LAGO CLUB Zwevegem-Kortrijk is zeer verheugd mee te delen dat ook indoor fitness in Zwevegem en Kortrijk opnieuw mogelijk wordt! Uiteraard zal er rekening gehouden worden met alle voorzorgsmaatregelen bepaald door de fitness federatie en de nationale veiligheidsraad.

Centrummanager Elewin Werbrouck licht toe:
Wij zetten maximaal in op hygiëne, we hebben een Covid coördinator aangesteld, we hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om ons personeel en het cliënteel te beschermen en we werken uitsluitend op reservatie en met beperkte bezetting in de fitnesszaal. Sporters zijn verplicht hun bezoek aan LAGO CLUB te reserveren en kiezen hun tijdslot van 85 minuten sportplezier. Leden doen dit via de MyWellness app en nieuwe leden via fitpunt@lago.be.Iedereen kan in alle rust en veiligheid en met inachtneming van social distancing genieten van een zorgeloos sportmoment bij LAGO CLUB.

LAGO CLUB biedt sinds 18 mei met veel succes outdoor groepslessen aan. Leden kunnen vanaf 4 juni terug kiezen uit een ruim aanbod van inspannende en ontspannende groepslessen, die zowel outdoor als indoor gegeven zullen worden. Uiteraard zijn er strikte voorwaarden om de veiligheid van alle deelnemers en lesgevers te garanderen. De capaciteit per groepsles blijft beperkt.

Goed nieuws voor de fitnessers, maar minder nieuws voor de zwemmers, zij kunnen voorlopig nog steeds niet genieten van waterplezier bij LAGO.

Algemeen directeur Diether Thielemans aan het woord:
“We vinden het heel jammer dat we al onze zwemmers en gezinnen moeten teleurstellen, zij kunnen voorlopig nog steeds niet genieten van waterplezier bij LAGO. Het doet pijn dat we nog niet al onze medewerkers aan de slag kunnen laten gaan. Als we kijken naar de andere landen in Europa, zien we dat wij bij de laatste landen zijn waar de zwembaden mogen heropenen. We zijn wél heel verheugd dat we nu een perspectief hebben en dat we op 1 juli de LAGO zwembaden terug kunnen openen zodat mensen deze zomervakantie wel kunnen genieten van een dagje waterplezier dichtbij huis. En als wij openen kunnen wij iedereen geruststellen dat dit in alle veiligheid kan.”

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Elewin
E-mail
elewin.werbrouck@lago.be
Organisatie
LAGO KORTRIJK ZWEVEGEM
Adres
Nelson Mandelaplein, 19
Stad
Kortrijk
Telefoon
56441155
Contactgegevens