icon-balloon Vanallier pakt uit met nieuw concept

Persbericht
Persberichttekst

Vanallier in Aalbeke lanceert vandaag hun nieuwe menukaart en voegt nu ook à volonté buffetten toe aan het aanbod. Voortaan kan je van al hun à la carte gerechten zelf een meergangen-menu samenstellen. 

Sinds dit jaar is de uitbating terug in handen van de Bossuwé Group. Om nog meer op maat van hun doelgroep te werken, pakken ze daarom uit met een nieuwe menukaart met een aangepast concept.

Aan het interieur hebben we enkel buffetten toegevoegd. De menukaart zelf blijft ook grotendeels hetzelfde, enkel de belevenis zal nog familialer en levendiger zijn”, zo vertelt de zaakvoerder Olivier Honoré.

De grootste wijziging aan het concept is het toevoegen van 2 optionele buffetten: een à volonté voorgerechtenbuffet en een à volonté dessertenbuffet. Voor de kinderen voorzien ze ook een kindvriendelijk menu, waarbij ieder kind een gerecht naar keuze kan kiezen, aangevuld met een dessertenbuffet à volonté. Ook over de middag bieden ze een betaalbare lunch aan. Hier kan de klant kiezen uit 8 gerechten en een soep of koffie. De klassiekers (Classics Vanallier) en andere geliefde gerechten – de Toppers Vanallier – blijven wel op de kaart staan en kan je zowel à la carte als in menuvorm bestellen.

Ook voor onze kleinste gasten hebben we de prijs van de kids menu zo betaalbaar mogelijk gehouden. Waar kunnen kinderen voor €12,50 genieten van een kindvriendelijk gerecht en à volonté smullen van een dessertenbuffet?”, voegt Olivier er nog aan toe.

Het uitbaten van het populaire eethuis in Aalbeke door een externe partner was een eerste stap in de eventuele verdere franchising van de Bossuwé Group.

Het was een goede oefening. Spijtig genoeg zonder het beoogde succes, maar we leren eruit zodat we in de toekomst geen dergelijke fouten meer zullen maken”, besluit Olivier op een positieve noot.
 

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Olivier Honoré
E-mail
volkert@bossuwe.be
Organisatie
Bossuwé Group
Stad
Kortrijk
Telefoon
0478 50 56 87
Contactgegevens