icon-balloon Speelpunt breidt aanbod uit met nieuwe avonturen!

Persbericht
Persberichttekst

Speelpunt breidt aanbod uit met nieuwe avonturen!

Speelpunt pakt bij de start van de paasvakantie uit met leuk nieuws. De grootste binnenspeeltuin van West-Vlaanderen voegt namelijk enkele nieuwe attracties toe aan het aanbod. Er is zowel voor de jongste (-6 jaar) als voor de iets oudere (+ 6 jaar) avonturiers extra binnenspeelpret voorzien. Virtual Reality, arcade- en sportgames, carrousel, fietsparcours, … Speelplezier in zicht!

Attracties voor de mini’s

Beginnen doen we met een fietsparcours. De jongste coureurs wanen zich met verschillende soorten fietsjes op het kleurrijk parcours. Hopelijk worden ze niet tegengehouden door de Playmobil politieagent en kunnen ze de verkeershindernissen tot een goed einde brengen. Wie het iets rustiger aan wil doen, kan plaatsnemen op de nieuwe paarden luxe carroussel. De competitiebeestjes kunnen het tegen elkaar opnemen bij de baby airhockey.

Nóg meer avontuur

De oudere kinderen ontdekken een nieuwe, virtuele fantasiewereld dankzij verschillende Virtual Reality games. Het aanbod wordt daarbij nog verder aangevuld met allerlei toffe arcade- en sportgames. De toevoeging van airhockey, flipperspel en een voetbaltafel zorgen ervoor dat ze zich helemaal zullen uitleven.

Jarigen zijn koning te rijk
Naast de nieuwe attracties introduceert Speelpunt nog iets nieuws: de verjaardagstroon. Deze majestueuze troon zal de nieuwe hotspot worden voor het vastleggen van fantastische foto's van de jarige en zijn vriendjes/vriendinnetjes, waardoor verjaardagsfeestjes nóg onvergetelijker worden!

Eindeloze speelpret in de paasvakantie
De nieuwe sensaties zijn het perfecte startschot voor de paasvakantie. Speelpunt is elke dag open van 10u-19u.
Reservaties en tickets aankopen kan snel en eenvoudig online op www.speelpunt.be.

Persbericht Type
Datum
Categorie
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Baert Jaron
E-mail
jaron.baert@lago.be
Organisatie
Speelpunt Zwevegem
Adres
Bekaertstraat 4
Stad
Zwevegem
Telefoon
+32476688607
Contactgegevens