icon-balloon Jobbeurs Kubox Kuurne - donderdag 14 september

Persbericht
Persberichttekst

Beste

Alvast van harte bedankt bij voorbaat om de nodige aandacht aan onderstaande persbericht te geven.

PERSBERICHT

Op donderdag 14 september organiseert Jobevents.be, in samenwerking met VDAB en ACV, voor het 8e jaar een jobbeurs in de Kubox in Kuurne. De beurs vindt plaats tussen 13u00 en 16u30.

Maar liefst 56 standhouders zijn aanwezig met honderden effectieve vacatures (full-time, part-time, flexi) in diverse sectoren voor zowel arbeiders, bedienden als hoger opgeleiden. De perfecte gelegenheid dus om zoek te gaan naar een 1e job of een nieuwe uitdaging én rechtstreeks bij bedrijven te solliciteren.

Er is zoals elk jaar een mix van grote nationale spelers zoals Bpost, Aldi, Defensie, Lidl, FOD Justitie en Politie én heel wat sterke regionale bedrijven zoals TVH, Stadsbader, STG, Agristo, Willy Naessens, Aqualex, Van Marcke, Volys, Quartier, Saey, Brenntag en Ignix.

Inschrijving vooraf of ter plaatse is niet nodig. De beurs is vrij toegankelijk, vlot met het openbaar vervoer bereikbaar en parkeren is gratis.

Twee belangrijke tips voor de bezoekers: na 15u is het altijd iets rustiger op de beurs en vergeet niet om je CV in meerdere exemplaren mee te brengen! Alle info vind je via www.jobevents.be .

WAT: Jobbeurs Kuurne

WAAR: Kubox, Kattestraat 188

WANNEER: donderdag 14 september, 13u00 – 16u30

WIE: Iedereen die op zoek is naar een 1e job of een nieuwe uitdaging              

INFO: www.jobevents.be

Persbericht Type
Datum
Categorie
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Bert Debrouwere
E-mail
info@dewerkplek.be
Organisatie
Jobevents.be
Telefoon
0499276555
Contactgegevens