icon-balloon Weg van kunst : kunstendag voor kinderen in Zwevegem op 21/11/2021

Persbericht
Persberichttekst

Weg van kunst op 21 november 2021
Doe mee op Kunstendag voor kinderen
Het schilderij van mevrouw Hond wordt gestolen. De dieren zeten de achtervolging in… Zo begint het verhaal ‘Kunst met taart’ van Thé Tjong-Khing. Geïnspireerd door het verhaal zetten we op Kunstendag voor kinderen ook in Zwevegem de achtervolging in. We achtervolgen de dief en komen op onze weg heel wat kunst tegen. Anders dan in het boek, mogen de kinderen (en hun ouders) hier zelf de kunst maken.
Wil je graag deelnemen? Haal op zondag 21 november van 14u tot 17u in de bib je stempelkaart en volg de weg van kunst. Je wandelt langs enkele mooie plekjes en komt onderweg kunstige activiteiten en workshops tegen. Met als thema de natuur maak je een wind- en klanksculptuur en teken je mee aan het bibbos. Doe je liever aan land-art, of klei je graag met Brusselse aarde? Of laat je je haardos omtoveren in een herfsttafereel? Je kiest het helemaal zelf!
Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk voor het hele gezin. Wie deelneemt aan alle activiteiten, ontvangt een leuk gadget en maakt kans op een mooie prijs.
Wanneer : zondag 21 november van 14u tot 17u
Voor wie : gezinnen met jonge kinderen
Waar : start aan Bibliotheek Zwevegem

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Thea Libbrecht
E-mail
thea.libbrecht@zwevegem.be
Organisatie
Bibliotheek
Adres
Bekaertstraat 13
Stad
B-8550 Zwevegem Zwevegem
Telefoon
0492 153899
Contactgegevens