icon-balloon LAGO CLUB Zwevegem schenkt fitnessmateriaal aan Groep Ubuntu

Persbericht
Persberichttekst

LAGO CLUB Zwevegem schenkt fitnessmateriaal aan Groep Ubuntu

LAGO CLUB Zwevegem doet jaarlijks mee aan de Technogym Let’s Move for a Better World campagne. Die sportieve campagne is in het leven geroepen om mensen bewust te maken van een zittende levensstijl en hen aan te sporen om mee te helpen aan een gezondere wereld. De fitnesscentra die op het einde minstens 1 miljoen MOVEs verzameld hebben, mogen een Technogym pakket doneren aan een lokaal gekozen goed doel. LAGO CLUB Zwevegem behaalde vlot dat doel en schenkt het fitnessmateriaal aan Groep Ubuntu.

 

Maar liefst 376 leden van LAGO CLUB Zwevegem hebben van 12 tot 27 maart het beste van zichzelf gegeven om MOVEs te verzamelen in de LAGO CLUB app. Dat was niet zonder reden, natuurlijk. Ze namen deel aan de bewustwordingscampagne van Technogym zodat ze een fitness pakket konden doneren aan hun gekozen goed doel, Groep Ubuntu. Groep Ubuntu is een autonome en pluralistische organisatie die zich inzet voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van personen met een beperking en hun netwerk. Het sportmateriaal zal dan ook goed gebruikt kunnen worden.

Om MOVEs te verzamelen, logden de leden zich in wanneer ze een fitnesstoestel gebruikten en registreerden ze hun trainingen en buitentrainingen met de LAGO CLUB app. In tegenstelling tot calorieën, die rekening houden met factoren zoals je leeftijd, geslacht en fitnessniveau, zijn MOVEs de ultieme objectieve meeteenheden die beoordelen hoe actief je levensstijl is, uitsluitend gebaseerd op de hoeveelheid lichaamsbeweging die je doet.

 

Alle deelnemers hebben goed hun best gedaan om die 1.501.192 MOVEs te behalen. De outdoor bootcamps zijn tijdens de challenge opnieuw gestart, er waren enkele themalessen zoals speciale spinnings en yellow-lessen. Ook het personeel van LAGO CLUB Zwevegem heeft extra gesport om hun steentje bij te dragen. Van de 102 clubs die meededen in de Benelux, strandde Zwevegem knap op de 10e plaats. Proficiat aan de deelnemers en veel plezier, Groep Ubuntu!

 

Wens je high res-beelden of bijkomende informatie? Wend je tot onderstaande contactpersoon en wij zorgen er graag voor.

Jaron Baert, centrummanager LAGO CLUB Zwevegem

0476 68 86 07, jaron.baert@lago.be  

 

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Baert Jaron
E-mail
jaron.baert@lago.be
Organisatie
LAGO CLUB Zwevegem
Adres
Bekaertstraat 9
Stad
Zwevegem
Telefoon
+32476688607
Contactgegevens