icon-balloon Groen Zwevegem trakteert en stelt verkiezingsplannen voor

Persbericht
Persberichttekst

Na Blue Monday, een dag die vaak als somber wordt ervaren, brengt Groen Zwevegem een positieve wending met Green Saturday! 
Op zaterdag 3 februari om 16u nodigt de partij alle geïnteresseerden uit voor een gezellig samenzijn tijdens 'Groen trakteert en stelt voor' in Café De Voerman in Moen.

Zes jaar geleden begaf Groen Zwevegem zich op weg naar de verkiezingen. Ondertussen heeft de partij een belangrijke rol van betekenis gespeeld in de gemeenteraad. Met de komende lokale verkiezingen in het najaar van 2024 wil de partij dan ook deze tocht verder zetten. 

''Grijp deze kans om je goede voornemens een tweede leven te geven en zet je licht op Groen! Of je nu geïnteresseerd bent in het delen van een pint, het genieten van overheerlijke pannenkoeken, of zelfs het overwegen van een plaats op onze lijst – iedereen is welkom. Wij zullen je warm ontvangen met een groen hart.'', aldus de Groen raadsleden. 

Verwacht niet alleen een lekker drankje (met of zonder alcohol voor de tournée minérale fans) en verrukkelijke pannenkoeken, maar ook een inspirerende presentatie waarin de partij hun route naar de verkiezingen deelt. 

 

Einde persbericht 

----- 

Voor meer informatie: Contacteer Yves De Bosscher: 0478 23 12 33

Praktisch:

-          Wat: 'Groen trakteert en stelt voor'

-          Wanneer: Zaterdag 3 februari om 16u

-          Waar: Café De Voerman, Moen

-          Wie: Iedereen is welkom!

 

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Pieterjan Beheydt
E-mail
pieterjan.beheydt@gmail.com
Organisatie
Groen Zwevegem
Adres
Tiegemstraat 12
Stad
Otegem
Telefoon
0495427511
Contactgegevens