icon-balloon Familieconcert "De Kleine Prins"_Zondag 5 mei 2024 om 11u & 15u in Concertstudio Kortrijk

Persbericht
Persberichttekst

Op zondag 5 mei wordt de Concertstudio van het Conservatorium Kortrijk een plek vol muziek en magie.
Het Kortrijks Symfonisch Orkest, onder leiding van Bart Van Beneden, brengt "De Kleine Prins", een familieconcert dat jong en oud zal bekoren!

Laat je meeslepen door Jeroen Spillebeen en Astrid Sercu in de betoverende wereld van De Kleine Prins. Jeroen Spillebeen, één van onze KSO-muzikanten die ook leerkracht woordkunst is, maakte van dit bekende verhaal een eigentijdse bewerking vol humor. Hij brengt het tot leven samen met auteur en actrice Astrid Sercu - u misschien bekend als Paula uit de Ketnetreeks 'Galaxy Park'.

In het verhaal maakt de kleine prins een grote reis op zoek naar een nieuwe vriend. Onderweg ontmoet hij heel wat eigenaardige figuren, maar zal hij iemand vinden die hem begrijpt? Achter de grapjes en de verschillende personages sluimert een belangrijke boodschap die voor kinderen een evidentie is, maar door volwassenen vaak vergeten wordt...

Doorheen het verhaal vult het KSO de sfeer verder aan met sprankelende muziek waaronder de speelse Dollysuite van Fauré, toneelmuziek van het wonderkind Korngold, neoklassiek werk van Stravinsky (Pulcinella) en de herkenbare klanken van Vivaldi maar dan 'recomposed' door Richter. Kom mee luisteren en genieten, al dan niet samen met je (klein)kinderen!

Het KSO verwelkomt u heel graag op 5 mei om u een deugddoend muzikaal moment te bezorgen.

Wil je er graag bij zijn? Bestel dan nu uw tickets via onze website www.hetkso.be
tandaard tickets kosten €19, kinderen tot 12 jaar betalen €9 en jongeren van 13 tot 24 jaar €12.

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Sabien Storme
E-mail
sabien.storme@telenet.be
Organisatie
Kortrijks Symfonisch Orkest
Adres
Marcel Kint straat 10
Stad
Zwevegem
Telefoon
0496041936
Contactgegevens