icon-balloon cc De Schakel en Vibso geven afval-hout een tweede kans

Persbericht
Persberichttekst

cc De Schakel en Vibso geven afval-hout een tweede kans

 

Van 21 tot 23 juni zet cc De Schakel een circustent neer in Park Baron Casier. Naast internationaal topcircus zie je er vrijdag (om 15.00u) ook een prachtige boom verrijzen, gemaakt door de leerlingen van Vibso Waregem.

 

Cc De Schakel stuurde schrijnwerker Dries Warlop met een grote stapel afvalhout richting de jongeren van Vibso Waregem. Onder zijn deskundige begeleiding knutselen ze een boom met zitbank in elkaar.  

 

Bezoekers van de circusvoorstelling Ballett krijgen een unieke kans om deel uit te maken van dit project. Zij kunnen de zitbank helpen beschilderen en zo hun eigen artistieke stempel op het kunstwerk drukken. De boom zal later nog opduiken op tal van evenementen.

 

Ballett van Zirkusspektakel Fahraway belooft een fascinerend schouwspel te worden, geheel opgebouwd uit palethout en afvalhout. Verwacht geen traditionele balletdansen, maar een dynamisch en humoristisch spektakel met voorhamers, heftrucks, spanbanden en livemuziek. De zeven artiesten zorgen voor een ongewoon en robuust circus.

 

 

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Joost Van De Kerkhove
E-mail
joost@ccdeschakel.be
Organisatie
CC De Schakel
Adres
8 Schakelstraat
Stad
Waregem
Telefoon
056621340
Contactgegevens