icon-balloon Bossuwé Pottelberg viert eerste verjaardag met gratis burgers.

Persbericht
Persberichttekst

- Begin persbericht -

Kortrijk, 9/11/2023

 

Bossuwé Pottelberg viert eerste verjaardag met gratis burgers.

Op dinsdag 14 november bestaat frituur Bossuwé Pottelberg exact één jaar. Om deze belangrijke mijlpaal te vieren, trakteert Bossuwé Pottelberg die dag met gratis Juucy Burgers.

Vorig jaar op dinsdag 15 november 2022 om 11u00 stapten de eerste klanten de nieuwe frituur op de Pottelberg binnen. Een jaar later, nodigen ze opnieuw iedereen uit de buurt uit om van hun huisburger, de “Juucy Burger”, te komen proeven. Met een speciale verjaardagsactie “Bring a friend” krijgt elke klant op dinsdag 14 november bij aankoop van een Juucy Burger ter plaatse een tweede Juucy Burger cadeau. Althans, voor wie een vriend(in) of collega meebrengt.

Wij willen deze heugelijke dag zoveel mogelijk samen vieren met onze klanten. Een verjaardag vier je ook niet alleen, daarom besloten we om een “Bring a friend” actie te koppelen aan ons groot verjaardagsfeest. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en hoe meer gratis Juucy Burgers we wegschenken”, aldus zaakvoerder Olivier Honoré.

De Juucy Burger maakt deel uit van de huisbereide burgers die onder de noemer Flippin’ Good Burgers over de toonbank vliegen. De burger is sowieso een bestseller in het assortiment van Bossuwé. De bedoeling van deze actie is om nog meer mensen te laten kennismaken met hun huisburger.

De Group Bossuwé staat er sowieso om bekend om sterk in te zetten op deals, combo menu’s en andere promoties. Zo verkochten ze onlangs nog Bicky Burgers en Lucifers aan de stuntprijs van 1 euro.

Onze focus ligt, naast onze betaalbare prijzen, ook vooral op kwaliteit en klantentevredenheid. We prijzen ons enorm gelukkig dat we een heel gepassioneerd en betrokken team hebben dat zich hiervoor dagelijks engageert. ”, besluit zaakvoerder Olivier Honoré.

Wie zin heeft in een feest met gratis Juucy Burgers bij Bossuwé Pottelberg (Kampstraat 47, Kortrijk n.v.d.r.) noteert best al 14 november in de agenda.

- Einde persbericht -

Bossuwé werd opgericht in 1952 en de groep bestaat momenteel uit 5 vestigingen (Bossuwé Station, Bossuwé Wevelgem, Bossuwé ’t Hoge, Bossuwé Pottelberg en Vanallier in Aalbeke) en meerdere mobiele frituren. Onlangs lanceerden we 2 nieuwe mobiele frituur, Pierre en Philippe. Beide wagens zijn geïnspireerd op de iconische Citroën HY. Bij ons is het familiale karakter heel belangrijk, zo staan de vader en zonen elke dag in één van de frituren. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met heerlijke frietgerechten aan betaalbare prijzen. Daarnaast ligt onze focus op klantentevredenheid en kwaliteit.

Voor meer informatie kan u terecht bij:

Olivier Honoré | GSM: 0478 50 56 87 | e-mail: olivier.honore@bossuwe.be | adres: Kampstraat 47, 8500 Kortrijk | www.bossuwe.be

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Olivier Honoré
E-mail
olivier@bossuwe.be
Organisatie
Group Bossuwé
Adres
Kampstraat 47
Stad
Kortrijk
Telefoon
+32 478 50 56 87
Contactgegevens