icon-balloon LAGO Kortrijk Weide blaast 5 kaarsjes uit: kinderen tot en met 5 jaar zwemmen gratis op zaterdag 26 oktober

Persbericht
Persberichttekst

Alle LAGO-zwemparadijzen zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor de herfstvakantie. Voor LAGO Kortrijk Weide wordt het een bijzondere herfstvakantie, want het centrum viert haar 5e verjaardag. LAGO Kortrijk Weide nodigt alle Kortrijkzanen uit op zaterdag 26 oktober om mee te vieren en deel te nemen aan de animatie. Bovendien trakteert het zwemparadijs die dag alle kinderen tot en met 5 jaar op gratis waterpret.

LAGO Kortrijk Weide verwelkomde afgelopen 5 jaar zo’n 902.750 bezoekers in het subtropisch zwemparadijs, 321.951 sportzwemmers en 392.685 schoolkinderen namen een duik in het sportbad en meer dan 200 fitnessleden geven het beste van zichzelf in de LAGO CLUB fitness. De 30 personeelsleden zetten zich steeds in om iedereen een in- of ontspannende ervaring te bezorgen. Bij LAGO Kortrijk Weide wordt er al jarenlang volop gezwommen, gespeeld, gesport en gegeten. Dit jubileum mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Het populaire zwemparadijs pakt zaterdag 26 oktober uit met een programma boordevol waterpret. Het startschot voor de herfstvakantie wordt officieel gegeven!

Feestprogramma op zaterdag 26 oktober
Ooit al willen zwemmen als een echte zeemeermin? Kinderen tussen 6 en 10 jaar leren van 09u00 tot 11u00 met een echte zeemeerminstaart zwemmen, net zoals de Ariël! Geen fan? Geen zorgen. Waterratten leven zich ook helemaal uit tijdens het VR-snorkelen, op de VR-slide (11u-13u), tijdens de bootjesrace en waterpolo initiatie (13u-15u).
Zin in een challenge? Van 15u00 tot 18u00 wagen waterratten zich op de Wibit wiggle bridge en maken ze kans op een voucher. Het programma in het zwembad sluiten we af met een kinderdisco met de Feesttherapeut en pakjesduik. Deelnemen kan tussen 15u30 en 16u30. Wie graag langskomt maar het liever droog houdt, kan langskomen in de LAGO Bistro. Terwijl ouders sippen van een deugddoend drankje, laten de kinderen zich tussen 17u en 19u omtoveren bij de kindergrime en glittertattoo standjes.

Elewin Werbrouck, centrummanager LAGO Kortrijk Weide: “LAGO Kortrijk Weide kijkt ernaar uit om de Kortrijkzaan te ontvangen voor een zaterdag vol spelletjes, zeemeerminzwemmen en fun in LAGO Bistro. Het startschot voor de herfstvakantie wordt gegeven met een zalig animatieprogramma. Nog een kleine tip: we hebben enkele feestknuffels verstopt. Wie vindt, die wint hem!”

Gratis waterpret voor de jongste wateravonturiers en wedstrijden voor de ouders
LAGO Kortrijk Weide wil haar trouwe bezoekers graag extra in de bloemetjes zetten. Alle kinderen tot en met 5 jaar zwemmen op zaterdag 26 oktober gratis (op vertoon van eID). Ouders wagen dan weer hun kans tijdens de offline wedstrijd in het centrum en online wedstrijden via de social media van LAGO Kortrijk Weide. De vraag voor de offline wedstrijd luidt: "Hoeveel bezoekers mochten we ontvangen in het subtropisch zwemparadijs van LAGO Kortrijk Weide tijdens het eerste jaar, van 26 oktober 2019 tot en met 26 oktober 2020?" Je kan een gokje wagen door een strookje in te vullen aan ons onthaal. Degene die het dichtst bij het juiste aantal zit, maakt kans op 10 toegangstickets voor het subtropisch zwemparadijs!
Vier mee en kom langs! Reserveer je zalige gezinsuitstap via de webshop.
 

We nodigen graag alle lokale pers uit voor een officieel persmoment in LAGO Kortrijk Weide op vrijdag 25 oktober om 14u. Hierbij zal samen met Wouter Allijns, schepen van sport, de feesttaart aangesneden worden.

Noot voor de redactie:
Wens je high res-beelden of bijkomende informatie? Wend je tot onderstaande contactpersoon en wij zorgen er graag voor.

Persbericht Type
Datum
-
Locatie
LAGO Kortrijk Weide
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Julie Neirynck
E-mail
julie.neirynck@lago.be
Organisatie
LAGO Kortrijk Weide
Adres
Nelson Mandelaplein 19
Stad
Kortrijk
Telefoon
0491343607
Contactgegevens