icon-balloon PERSBERICHT: Vlaams Belang voert met LED-reclamewagen campagne in Kortrijk

Persbericht
Persberichttekst

 

Persbericht 2018-2024 nr. 154 - Maandag 7 oktober 2024

 

VLAAMS BELANG VOERT MET LED-RECLAMEWAGEN CAMPAGNE IN KORTRIJK

 

Het Vlaams Belang toerde maandag door Kortrijk en deelgemeenten met een LED-reclamewagen. Daarop waren campagnebeelden te zien van de partij. “De verkiezingen van 13 oktober worden enorm belangrijk”, zegt kandidaat-burgemeester Wouter Vermeersch (Vlaams Belang). “We willen zoveel mogelijk mensen overtuigen van het belang van hun stem. Enkel met het Vlaams Belang kunnen we namelijk het beleid de juiste richting uitsturen. Het Vlaams Belang is het enige alternatief voor meer veiligheid, eigenheid en inspraak.”

 

BIJLAGE:

Foto kandidaten en LED-reclamewagen

Foto LED-reclamewagen op maandagmarkt

 

Een opvallend zicht vandaag in Kortrijk. Het Vlaams Belang trok er vandaag door de straten met een LED-reclamewagen. De partij wil daarmee de aandacht vestigen op de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. “We hebben altijd al innovatief campagne gevoerd met het Vlaams Belang, maar het is de boodschap die telt: er kan heel wat beter in Kortrijk, zegt Vermeersch. “Met het Vlaams Belang gaan we volop voor een veiligere, Vlaamsere en betere stad en deelgemeenten. We willen weer veilig over straat kunnen, ons thuis voelen in eigen buurt én het autopestbeleid een halt kunnen toeroepen. Elke stem zal tellen en daarom roepen we iedereen op om zeker te gaan stemmen.”

 

“De resultaten van de verkiezingen van 9 juni tonen aan dat onze partij potentieel heeft om fors te groeien”, besluit Vermeersch. Hoe groter we worden, hoe meer we zullen kunnen wegen op het beleid. Vlaams Belang Kortrijk heeft de duidelijke ambitie om de grootste partij te worden en zo aan zet te komen om een coalitie te vormen in onze Guldensporenstad. Want enkel met het Vlaams Belang is echte verandering mogelijk. Samen maken we Kortrijk weer van ons!”

Persbericht Type
Datum
Categorie
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Wouter Vermeersch
E-mail
woutervermeerschvb@gmail.com
Organisatie
Vlaams Belang Kortrijk
Stad
Kortrijk, Vlaanderen
Telefoon
0485/66.07.80
Contactgegevens