icon-balloon LAGO Kortrijk Abdijkaai opent vanaf 10 uur.

Persbericht
Persberichttekst

LAGO Kortrijk Abdijkaai is bezig aan een sterk einde van de zomer. Om de komende dagen maximaal te profiteren van de warme temperaturen opent het zwembad vroeger de deuren. Vanaf zondag 20 augustus tot en met woensdag 23 augustus kan er al gezwommen vanaf 10 uur.

Nu de zomer opnieuw in het land is vinden de Kortrijkzanen vlot de weg naar Openluchtzwembad Abdijkaai. Met de hoge temperaturen in het vooruitzicht opent LAGO daarom de deuren dagelijks vanaf 10 uur, en dit vanaf zondag 20 augustus tot en met woensdag 23 augustus. De sluitingstijd blijft vastliggen op kwart na zeven.

Abdijkaai is al jaren een succes. Ook deze zomer zijn er tal van activiteiten te beleven. De 94m-lange glijbaan, springplank, fonteintjes, opblaasbare buikschuifglijbaan, wipe-out, het virtueel snorkelen, ligweide, voetbal- en volleybalveld en reuzezandbank staan tiptop in orde zodat Kortrijkzanen kunnen proeven van de ultieme vakantiesfeer in een iconische setting. De cafetaria met zonnig terras maakt de gezinsuitstap compleet. Iedereen is er welkom voor een lekker hapje en deugddoend drankje.

Op de ligweide wordt er opnieuw gratis zonnecrème voorzien via de SMOTspot, een slimme dispenser waar je onder andere de temperatuur en UV-index van kan aflezen. Zo geniet je zonder zorgen van je zwemuitstap én de zon. Elk jaar opnieuw kijkt iedereen uit naar waterplezier in het zwembad aan de Abdijkaai, één van de meest vintage zwembaden van Vlaanderen.

Kom extra voordelig zwemmen en bestel je tickets vooraf via www.lago.be/kortrijk-abdijkaai. Hou er rekening mee dat bij de ingang een identiteitskaart (eID) is vereist (vanaf 12j), dit om de rust te bewaren en 100% vakantiesfeer te kunnen garanderen.

Persbericht Type
Datum
Categorie
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Elewin Werbrouck
E-mail
elewin.werbrouck@lago.be
Organisatie
S&R Kortrijk -Zwevegem / LAGO Kortrijk
Adres
Nelson Mandelaplein
Stad
Kortrijk
Telefoon
+32468110360
Contactgegevens