icon-balloon Minister Weyts investeert € 13.684 in Vrije Basisschool in Anzegem

Persbericht
Persberichttekst

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 13.684 in Vrije Basisschool in Anzegem. “Met deze investeringen in nieuwe en vernieuwde schoolgebouwen, investeren we in de kwaliteit van ons onderwijs”, zegt Onderwijsminister Ben Weyts. “We bouwen letterlijk en figuurlijk aan onze toekomst.”
Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Anzegem ten goede.
Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 13.684 in de VBA De Goede Basis in Anzegem. Concreet gaat het om het installeren van akoestische panelen.
We kunnen de investering die onze minister opnieuw doet in het onderwijs in Anzegem alleen maar toejuichen en stellen alles in het werk dat hij dat in de toekomst ook zal blijven doen’, aldus de voorzitter van de gemeenteraad Koen Tack (N-VA).

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Koen Tack
E-mail
koentack@telenet.be
Adres
Edgar Tinelstraat 8
Stad
8570 Vichte
Telefoon
0479277877
Contactgegevens