icon-balloon Spaar voor een gratis citytrip bij Frituur Bossuwé ’t Hoge

Persbericht
Persberichttekst

Als navolging op het succes bij Bossuwé Wevelgem, starten we vanaf vandaag ook bij Bossuwé ’t Hoge met een uniek spaarprogramma via onze partner Joyn, waarmee onze klanten kunnen sparen voor leuke extraatjes, zoals onder andere een citytrip, gratis tickets, een meter bier en mooie kortingen.

Bij Bossuwé Wevelgem werkt dit getrouwheidsprogramma al lang en goed. De geschenken waarvoor ze in beide vestigingen kunnen sparen zijn heel uniek voor een frituur. Een gratis frikandel of andere frituursnack is vaak voorkomend via het spaarprogramma, maar bij Frituur Bossuwé kan een klant sparen voor gratis tickets, een gratis mobiele frituur en zelfs voor een gratis citytrip ter waarde van 500 euro. Op ’t Hoge mikken ze meer op studenten en kunnen klanten meesparen voor een meter bier, gratis Julientjes en kortingsbonnen. Ook voor de gezinnen proberen ze leuke geschenken te voorzien zoals tickets voor de cinema en Bellewaerde Park.

“Op ’t Hoge heerst een sterke gemeenschap onder de ondernemers. Om elkaar te steunen, hebben we bewust gekozen om onze geschenken in te zetten op lokale initiatieven. Zo komt de meter bier van één van de cafés naast Bossuwé en de cinematickets van de Kinepolis om de hoek“, aldus zaakvoerder Olivier Honoré.

Bij Bossuwé proberen ze zich te onderscheiden door creatief en vernieuwend te zijn. Ze kiezen bewust om geschenken aan te bieden die atypisch zijn binnen het frituurwezen en waarbij ze hun klanten in de watten kunnen leggen. Tot op heden hebben ze al 4 citytrips en 5 mobiele frituren kunnen wegschenken onder hun gasten.

Binnenkort komt er ook nog een nieuwe vestiging bij en breiden ze hun mobiele frituren park verder uit. Ook hier zullen ze kijken om dit nieuw getrouwheidsprogramma te integreren en de geschenken af te stemmen op de nieuwe locatie.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Volkert Lapere
E-mail
volkert@bossuwe.be
Organisatie
Group Bossuwé
Adres
Doorniksesteenweg 171
Stad
8500 Kortrijk
Telefoon
0468276024
Contactgegevens