icon-balloon Jubileumtijd in De Schakel

Persbericht
Persberichttekst

cc De Schakel warmt zich op om uit de startblokken te schieten voor het aanstormende seizoen 22-23. Het team wist na zorgvuldig wikken en wegen het beste uit muziek, theater, humor, circus en dans te selecteren voor een ongezien feestjaar. Samen met de ruime regio en 65 rasartiesten blaast het cultuurcentrum 50 kaarsjes uit. Wie dinsdag 7 juni naar de seizoenpresentatie komt, ontdekt aan de hand van de verschillende genres, welke artiesten mee een gouden strik rond het seizoen komen leggen.

Humor
Van de godfather of comedy tot beginnend talent: als vanouds staat iedereen open voor een stevige lachbui. Komend seizoen word je daar bij geholpen door Urbanus, Han Solo, David Galle, Amelie Albrecht, Els de Schepper, … en om het helemaal af te maken geeft Piv Huvluv een verjaardagsfeestje in Waregem Expo met o.a. Gili en Wouter Deprez.

Familie & circus
Samen met je kinderen naar de bühne? Topidee! Kom naar de dansende robots van Ugo Dehaes, of ga gluren in een flat met Laika en werk aan je ‘oooh’s’ voor de adembenemende show van Gravity & Other Myths uit Australië. Dat is nog maar het begin van een spetterend familiejaar voor iedereen tussen 1 en 101.

Muziek
Eén van de pijlers van het Schakelaanbod is muziek met kleppers als Axelle Red, Ozark Henry, Gabriel Rios, Soulsister, Kae Tempest, Guido Belcanto, Flip Kowlier, Meskerem Mees en vele anderen. Ook voor onze legendarische modern + klassiek-uitjes is het uitkijken naar o.a. Wannes Cappelle & Nicolas Callot of wat dacht je van Wim Mertens?

Dans
Dansliefhebbers worden ook in de watten gelegd. Internationale toppers José Navas, Jan Martens en Lisbeth Gruwez zakken af naar Waregem. En wie zin heeft kan over de West-Vlaamse grenzen surfen voor Sidi Larbi Cherkaoui in Deinze of 10.000 gestes van Boris Charmatz in Lille.

Theater
Met een tiental theatervoorstellingen nodigt het cc je uit voor een heerlijk avondje podiumplezier. Vergaap je aan het talent van Bruno Vanden Broecke, Bob De Moor, Dimitri Leue, … en samen het tg Stan, Het Eenzame Westen ontdek je een Ontroerend Goed theaterjaar.

/// CTA ///

Praktisch
Info, tickets en het volledige programma vind je op www.ccdeschakel.be. Wie graag alle voorstellingen ontdekt aan de hand van bewegende beelden kan op dinsdag 7 juni terecht op de seizoenpresentatie om 20.00u. Deze vindt plaats in de schouwburg van De Schakel.

De voorverkoop (abonnementen) start op zaterdag 11 juni (9.00u.). Een abonnement heb je al vanaf 5 voorstellingen. Losse tickets zijn te koop vanaf woensdag 15 juni (9.00u.).

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
De Wintere
E-mail
jorge@ccdeschakel.be
Adres
Schakelstraat 8
Stad
8790 Waregem
Telefoon
056621340
Contactgegevens