icon-balloon Stralende lentevibes in De Kringloopwinkel

Persbericht
Persberichttekst

De zonnecrème factor 50 zal je elders moeten halen. Maar verder kan je voor zowat alles voor een bruisende lente in De Kringloopwinkel terecht. Op zaterdag 26 maart kan je er dus maar beter bij zijn tijdens onze stralende actiedag Lente in De Kringloopwinkel.

Lentevibes, er is momenteel geen ontsnappen aan. En waarom zou je niet toegeven aan je jeukende groene vingers, goesting in de eerste BBQ en de drang om van terras en tuin een ultragezellige hotspot te maken.

En wil je de lente een uniek karakter geven met spullen die je niet overal vindt? Spring dan zeker binnen tijdens de actiedag Lente in De Kringloopwinkel op zaterdag 26 maart.

TUIN & TERRAS
Wat mag je verwachten? Je vindt er alles voor tuin en terras: tuinmeubelen, kussens, tuingerief, BBQ, tuinkaarsen, massa’s decoratie… tot en met werkkledij.

LENTESCHOONMAAK
Wie zich niet kan bedwingen om aan de lenteschoonmaak te starten, vindt er al het nodige om vuil en stof te lijf te gaan.

STIJLVOL VOORJAAR
En gaan je winterkleren de kast in en ben je toe aan een nieuwe outfit? In onze kledingrekken vind je zeker de nieuwe stijlvolle lenteoutfit die bij je past, inclusief zonnebril.

STUDENTENFIETSEN AAN €95
Tijdens Lente in De Kringloopwinkel kan je een studentenfiets kopen voor amper €95. De fietsen zijn volledig nagezien en rijklaar gemaakt door Fietsencentrum Mobiel uit Kortrijk.

De Lente in De Kringloopwinkel vindt plaats in De Kringloopwinkel in Kortrijk, Beveren-Leie, Menen Molen, Menen Markt, Zwevegem, Avelgem en Wevelgem.

Meer info: Jo Vanackere, Marketing & Communicatieverantwoordelijke – jo.vanackere@deltagroep.be – 0497/522556

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Jo Vanackere
E-mail
jo.vanackere@deltagroep.be
Adres
Warande 9
Stad
8501 Heule
Telefoon
0497/522556
Contactgegevens