icon-balloon Jonge Kortrijkse DJ Richie Haley geeft optreden op Belgisch pavilioen van de Wereld Expo in Dubai.

Persbericht
Persberichttekst

Jonge Kortrijkse DJ Richie Haley geeft optreden op Belgisch pavilioen van de Wereld Expo in Dubai.

De 17-jarige Kortrijkse DJ Richie Haley geeft deze week twee optredens op het Belgische paviljoen tijdens de Wereld Expo 2020 in Dubai.

Voor Richie Haley, alias Richard Hallai is het een hele eer om als jongste Belgische DJ tijdens de Expo in Dubai te mogen optreden.

"Ik ben bijzonder blij dat ik terug kan optreden" zegt Richard. "Uiteindelijk komt allles terug op gang na deze vermoeiende covid-periode en kan ik het publiek terug laten dansen en plezier maken met mijn muziek. Ik heb er zo lang naar uitgekeken."

Op zijn 15de op tournee in Aziƫ.

Richard is met dit internationaal optreden in Dubai niet aan zijn proefstuk toe.
Twee jaar geleden, op zijn 15de deed hij een tournee die hem in Maleisiƫ, Thailand en Singapore bracht en speelde er op podia waar de grootste DJ's ter wereld zoals Martin Garrix hem voorgingen.

"Buitenlandse optredens zijn altijd een hele belevenis en organisatie waar heel wat voorbereiding in kruipt. Het is intens maar ik hou ervan om dit te doen" zegt Richard. "En als ik dan terug thuis kom ga ik altijd meteen een frietje "stekken" met mijn vrienden. Al ben ik er vrij zeker van dat er op het Belgische paviljoen in Dubai ook frietjes zullen zijn. Dat is nog altijd onze nationale trots."

EXPO 2020 Dubai
De Wereld Expo 2020 Dubai loopt nog tot 31 maart 2022 in de Verenigde Arabische Emiraten.
Het Belgisch paviljoen staat er in teken van
" Connecting Minds, Creating the Future"
https://www.expo2020dubai.com/

Over Richie Haley

Op zijn 12de schreef Richie Haley zich, net als Martin Garrix in voor de Kunstbende-wedstrijd in de categorie DJ. Vanuit de West-Vlaamse voorrondes werd hij met een wildcard rechtstreeks gekatapulteerd naar de nationale finale die hij als jongste kandidaat ooit won. De rest is geschiedenis. Ondertussen is Richie 17 jaar, treedt hij op in binnen- en buitenland en maakt zijn eigen muziek die hij onder het Belgische muzieklabel BIP Records uitbrengt. In 2021 stonden maar liefst 2 van zijn nummers in de Top 100 van de Belgische dance muziek.

Contact gegevens :

Steven Hallai
Telefoon : +32/494/105703
Email: contact@richiehaley.com
Telefonische en videocall interviews mogelijk vanuit Dubai.

Hoge resolutiefoto's op eenvoudig verzoek beschikbaar via wetransfer link.

Persbericht Type
Datum
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Steven Hallai
E-mail
contactstevenhallai@gmail.com
Adres
Helkijnstraat 33a
Stad
Sint Denijs
Telefoon
0494105703
Contactgegevens