icon-balloon Aperitiefboottochten op de Leie – nog tot 26 september

Persbericht
Persberichttekst

Een zondags boottochtje op de Leie met een gids en een aperitiefje onderweg. Dit kan nog tot 26 september. Vanop de Leie ziet Kortrijk er verrassend anders uit. Met wat uitleg erbij van de bootgids wordt het pas echt boeiend. Hij of zij brengt een mix van geschiedenis, volksverhalen, gedichten en liedjes over de Leie. Ook de toekomstplannen op en rond de Golden River worden uit de linnen doeken gedaan.
Er wordt ingescheept achter de Broeltorens. De boot vaart langs de verlaagde Leieboorden stroomopwaarts tot aan natuurgebied 't Schrijverke in Bissegem. Daar keert de boot terug om langs de nieuwe Leie met zijn prachtige bruggen, K-Tower, Budabeach tot aan de nieuwe sluis in Harelbeke te varen.

Prijs € 25 per persoon, kinderen onder 12 jaar € 15. Hierin is de boottocht, de gids en het aperitief inbegrepen. Vertrek om 10.30u. aan de achterkant van de Broeltorens. Terugkeer om 12.30u. Vooraf reserveren verplicht via bootverhuur.dekeper@gmail.com of 0477/55 38 73. Indien het bootje volzet is wordt een alternatieve datum voorgesteld. Dit is een organisatie van rederij De Keper in samenwerking met GidsenPlus Leiestreek vzw.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Bart Hanson
E-mail
info@gidsenplus.be
Adres
Vooruitgangsstraat 33
Stad
8500 Kortrijk
Telefoon
0479/579329
Contactgegevens