icon-balloon Iedereen Wetenschapper! - infosessie

Persbericht
Persberichttekst

IEDEREEN WETENSCHAPPER! (online)

Er schuilt een wetenschapper in ieder van ons!

Dompel je je graag onder in geschiedenis, vind je het heerlijk op het strand of in de natuur of zit je veel liever achter de computer? Doet er niet toe, want er zijn zoveel verschillende manieren waarop jij het wetenschappelijk onderzoek vooruit kan helpen!

Een nuttige en nodige tijdsbesteding voor nieuwsgierige mensen van alle leeftijden, die bovendien ook verrassend, boeiend en leerrijk is. Leuk, dus!

Er schuilt immers een wetenschapper in ieder van ons en Eos Wetenschap is van plan om die aan het werk te zetten via het platform "Iedereen Wetenschapper".

Vormingplus MZW en UPV - Wetenschapspopularisering nodigen Liesbeth Gijsel (EOS Wetenschap) uit om het platform voor te stellen en meteen ook al een aantal concrete projecten waar niet-wetenschappers het wetenschappelijk onderzoek kunnen vooruit helpen.

Met deze infosessie kom je te weten hoe burgerwetenschap werkt, wat je kunt doen, en wat jouw bijdrage aan het wetenschappelijk onderzoek kan opleveren voor mens en maatschappij.

Burgerwetenschappen in de praktijk!

PRAKTISCH

Wanneer - di, 03/11/2020 - 19:30 - 22:00
Waar - verloopt online, dus thuis voor de buis
Prijs - gratis
Inschrijven is verplicht via https://www.vormingplusmzw.be/iedereen-wetenschapper-online

VRAGEN
Kurt Declercq stafmedewerker 
Vormingplus MZW
Kurt.declercq@vormingplus.be

OVER Liesbeth Gijsel.

Liesbeth Gijsel is hoofdredacteur van Eos Psyche&Brein en coördinator van Iedereen Wetenschapper, het platform van Eos voor burgerwetenschap. Ze schrijft vooral over psychologie en hersenonderzoek. Ze juicht de nieuwe trend van citizen science toe en laat zich af en toe verleiden om zelf deel te nemen aan een project. In haar vrije tijd houdt ze vooral van bloggen en hardlopen.

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Kurt Declercq
E-mail
kurt.declercq@vormingplus.be
Organisatie
Vormingplus MZW
Adres
Wandelweg 11
Stad
8500 Kortrijk
Telefoon
0487476189
Contactgegevens