icon-balloon Fanfare KMV De Leizonen schenkt 750 euro aan Somival na succesvolle voorstellingen

Persbericht
Persberichttekst

Fanfare KMV De Leiezonen uit Desselgem schenkt 750 euro aan SoMiVal, een lokale sportorganisatie die zich inzet voor mensen met een beperking. Het geld werd op 25 mei overhandigd door voorzitter Kasper Vanoverbeke, ondervoorzitter Hans Debrabandere en muzikant Krist Balcaen.

Deze donatie kwam voort uit drie succesvolle voorstellingen die de fanfare in april organiseerde in Waregem, ten voordele van het goede doel. Het evenement trok niet alleen lokale muziekliefhebbers, maar ook supporters van SoMiVal die het initiatief van harte steunden.

Hans Debrabandere legt uit waarom de fanfare besloot SoMiVal te steunen: "Vorig jaar brachten we een bezoek aan Lander Blomme uit Waregem, een jongen met een meervoudige beperking en een grote fanfare-fan. Zijn enthousiasme tijdens ons bezoek bracht zoveel teweeg bij onze muzikanten dat we meer wilden doen."

De cheque werd in ontvangst genomen door An Vanheusden, voorzitter van SoMiVal, die dankbaar reageerde: Somival zal dit mooie bedrag gebruiken om een verzorgingstafel aan te schaffen. Deze mobiele tafel zal gebruikt worden om mensen met een beperking beter te kunnen aan – en uit te kleden.

Kasper Vanoverbeke, een trotse voorzitter van de fanfare, benadrukt het harde werk van alle betrokkenen: "Het is mooi om te zien dat al onze muzikanten zich keihard voor dit project hebben ingezet. En ook een grote dank aan alle bezoekers, want zonder hen zou dit niet mogelijk geweest zijn. Wij zien iedereen uiteraard heel graag terug eind dit jaar voor ons volgende concert."

Voor meer informatie over Fanfareorkest KMV De Leiezonen en hun activiteiten kun je contact opnemen via info@kmvdeleiezonen.be of een kijkje nemen op hun website www.kmvdeleiezonen.be .

Persbericht Type
Datum
Categorie
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Hans Debrabandere
E-mail
debrabandere.hans@gmail.com
Organisatie
KMV De Leiezonen Desselgem
Telefoon
0472328467
Contactgegevens