icon-balloon Minister Weyts investeert € 94.828 in de Vrije Basisschool - Sint-Theresia in Anzegem.

Persbericht
Persberichttekst

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 94.828 in Vrije Basisschool - Sint-Theresia in Anzegem. “We blijven investeren in de kwaliteit van ons onderwijs. Dus ook in de onderwijsinfrastructuur”, zegt Weyts. “Onze leerlingen en leraren horen in de beste omstandigheden onderwijs te kunnen volgen en geven,” zegt Weyts.

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Anzegem ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 94.828 in Vrije Basisschool - Sint-Theresia, Vichtsesteenweg 109 in Anzegem. Concreet gaat het om het inrichten van kleedkamers en sanitair naast de turnzaal.

We kunnen de investering die onze minister opnieuw doet in het onderwijs in Anzegem alleen maar toejuichen en houden contact zodat hij dat in de toekomst ook zal blijven doen’, aldus de  gemeenteraadsvoorzitter Koen Tack (N-VA).

Persbericht Type
Datum
Categorie
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Koen Tack
E-mail
koentack@telenet.be
Organisatie
Koen Tack
Adres
Edgar Tinelstraat 8
Stad
VICHTE
Telefoon
0479277877
Contactgegevens