icon-balloon De Kringloopwinkel serveert op 18 maart de lente

Persbericht
Persberichttekst

Op zaterdag 18 maart luidt De Kringloopwinkel definitief de lente in met een heuse lenteactie. Want weer of geen weer: alle varianten op lentekriebels steken de kop op. Dit betekent dat terras en tuin lenteklaar worden gestoomd en de kleerkast de switch van winter naar voorjaar maakt.

De winterblues mag dus weer drie seizoenen achter slot en grendel en plaats maken voor zotte voorjaarskuren. De (groene) vingers jeuken wellicht om erin te vliegen en van tuin en terras weer je eigen unieke hotspot van de lente te maken. Dan ben je in De Kringloopwinkel aan het juiste adres.

TUINMEUBELEN EN TERRASDECO
De voorbije maanden werden tuinmeubelen, bloempotten in alle maten en kleuren, terras- en tuindeco… opgespaard om op zaterdag in de winkels te plaatsen. Je vindt er een mix van stijlen en met wat geluk ook unieke retro of vintage stukken.

ORGINELE BLOEMPOTJES
Je kan zelfs aardbeienplantjes en kruiden kopen, die in een originele ge-upcycelde bloempotjes werden uitgeplant. Koop je er zelf geen, dan kan het inspireren om zelf out of the box te denken als het over een bloempot gaat.

UNIEKE LENTEOUTFITS
De voorbije seizoenen spaarde onze textielsortering ook een heel ruim en aantrekkelijk aanbod lentekledij op. Onze winkelmedewerkers vullen de komende dagen volop de rekken, zodat je op zaterdag 18 maart naar hartenlust een nieuwe lenteoutfit, inclusief schoenen en accessoires, kan shoppen.

HERBRUIKBAAR = 70x MINDER MILIEUIMPACT
Voor wie eraan mocht twijfelen: door herbruikbare kledij te kopen, kies je niet alleen voor een unieke stijl maar bewijs je het milieu ook een heel grote dienst. Een recente studie van EuRIC toont namelijk aan dat de milieu-impact van herbruikbare kledij 70 keer kleiner is dan van nieuwe. Per kledingstuk van middelmatige tot goede kwaliteit bespaar je 3kg C02 en gebruik je slechts 0,01% van het water dat er nodig is voor de productie van nieuwe kledij.

PRAKTISCH
De Lente in De Kringloopwinkel vindt plaats op zaterdag 18 maart in de 7 winkels van De Kringloopwinkel: Avelgem, Beveren-Leie, Kortrijk, Menen Markt, Menen Molen, Wevelgem en Zwevegem. De winkels openen om 9u30 (Menen Markt om 10u) en zijn open tot 17u30 (Avelgem en Zwevegem tot 17u)

Persbericht Type
Datum
Regio
Persbericht
Contactgegevens
Naam
Jo Vanackere
E-mail
jo.vanackere@deltagroep.be
Adres
Warande 9
Stad
8501 Heule
Telefoon
0497522556
Contactgegevens